Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teodor Melescanu confirma ca Hans Klemm va fi iNLOCUIT. Cine va fi NOUL AMBASADOR al SUA la Bucuresti

B1 B1,
Teodor Melescanu confirma ca Hans Klemm va fi iNLOCUIT. Cine va fi NOUL AMBASADOR al SUA la Bucuresti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a vorbit, luni, despre noul ambasador al SUA la Bucuresti. Melescanu a afirmat ca Hans Klemm, actualul reprezentant diplomatic al Americii, va fi inlocuit de o persoana. continuă pe B1

SUA trimit un alt ambasador in Romania. Hans Klemm va fi inlocuit de un cunoscator al limbii romane

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca ambasadorul SUA Hans Klemm va fi inlocuit de o persoana care cunoaste limba romana, precizand ca nu poate dezvalui numele acestuia pana nu va primi agrementul.

Teodor Melescanu confirma nlocuirea lui Hans Klemm. Despre noul ambasador american: O persoana care cunoaste limba romna; asteptam agrementul

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a confirmat luni, la Palatul Parlamentului, inlocuirea ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, el precizand doar ca persoana care va prelua postul cunoaste limba romana, dar ca nu ii poate dezvalui numele pana nu va primi agrementul, relateaza Agerpres si Mediafax.

E oficial! Ambasadorul SUA, Hans Klemm, va fi schimbat

E oficial ca ambasadorul Hans Klemm va fi schimbat. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a confirmat acest lucru. Nu pot eu sa fac evaluari la adresa activitatii ambasadorului Klemm pentru ca nu.

Teodor Melescanu, ANUNT CRUCIAL in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel: Va fi gata in doua saptamani

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a vorbit luni despre eventuala mutare a Ambasadei tarii noastre de la Tel Aviv la Ierusalim. El a afirmat ca evaluarea Ministerului Afacerilor Externe MAE) privind o.

Teodor Melescanu, chemat astazi in Parlament la Ora Guvernului pentru a da explicatii cu privire la Memorandumul privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, ar urma sa mearga luni in Parlament la Ora Guvernului, la invitatia grupului PMP, pentru a da explicatii despre Memorandumul privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )