Libnet.ro
UNICEF

06:00

Agramat, dar revoltat! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

B1 B1,
Agramat, dar revoltat! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila. continuă pe B1

AGRAMAT, dar REVOLTAT! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Teodor Melescanu: ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila ca premier

ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier, a anuntat marti Teodor Melescanu, potrivit HotNews. Liderii ALDE au fost convocati marti dupa-amiaza.

Iohannis a pierdut aproape 1.500 de fani pe pagina de Facebook din momentul anuntului privind desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut aproape 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru.

Presedintele Iohannis a pierdut peste 1.500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 1. 500 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro.

UPDATE Presedintele Iohannis a pierdut peste 3.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, de la anuntul privind desmnarea Vioricai Dancila pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 3. 000 de fani pe pagina oficiala de Facebook, miercuri seara, de la momentul anuntului facut la ora 17. 30 cu privire la desemnarea Vioricai Dancila, propusa de PSD, pentru postul de prim-ministru, scrie News. ro. Klaus Iohannis a pierdut un numar important de fani - peste 10. 000 - si in februarie 2016, din cauza declaratiei sale in urma evacuarii televiziunilor Antena Group de catre ANAF.

Desemnarea Vioricai Dancila, salutata de la Bruxelles

Comisarul european Corina Cretu saluta desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier si asigura viitorul guvern de tot sprijinul sau. Salut decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna.

Dragnea: UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca UDMR nu are vreun motiv sa nu fie de acord cu nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier.

SONDAJ Ce ar trebui sa faca Presedintele Iohannis, dupa propunerea Vioricai Dancila pe post de premier PSD?

Ar trebui seful statului sa accepte propunerea PSD pentru postul de premier? Ar trebui sa o respinga si sa ceara PSD sa propuna pe altcineva in locul Vioricai Dancila, ceea ce ar insemna o a cincea nominalizare intr-un singur an? Sau, in cazul conturarii unei alte majoritati, sa propuna premier pe cineva din afara PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Acuzatii USR: Asistenta europarlamentara a Vioricai Dancila, trimisa in judecata in dosarul lui Dragnea cu privire la angajarile fictive

Deputatul USR, Tudor Pop, a scris marti peFacebookca una dintre asistentele Vioricai Dancila de la biroul de europarlamentar este una din cele doua persoane care au fost acuzate ca ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de catre Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )