Libnet.ro
UNICEF

12:46

Arde USR. Cosette Chichirau il acuza pe Barna ca a fraudat alegerile interne cu ajutorul unui apropiat

Adevărul Adevărul,
Arde USR. Cosette Chichirau il acuza pe Barna ca a fraudat alegerile interne cu ajutorul unui apropiat

Deputatul USR Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe un grupul intern al partidului - Poiana lui Iocan, ca alegerile pentru sefia partidului ar fi fost fraudate. Aceasta remarca ca unul din apropiatii lui Dan Barna, Catalin Drula, a avut acces la sistemul de vot electronic si putea sa genereze sau sa suprascrie voturi. continuă pe Adevărul

Scandal in USR: Cosette Chichirau acuza fraudarea alegerilor interne in favoarea lui Dan Barna

Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe grupul de Facebook Poiana lui Iocan ca alegerile interne pentru sefia partidului ar fi fost fraudate la nivel national. Ea a candidat pentru presedintia partidului impotriva lui Dan Barna care a fost reales in fruntea formatiunii cu 65,75% din voturile exprimate in cadrul scrutinului online.

Scandal urias in USR! Cosette Chichirau il acuza pe Dan Barna ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Soc in randul militantilor USR, dupa ce alegerea lui Dan Barna ca presedinte al formatiunii este acuzata de catre Cosette Chichirau ca a fost facuta prin frauda. Dan Barna a fost ales printr-un.

Drula (USR) raspunde acuzatiilor lui Chichirau cum ca ar fi fost fraudate alegerile interne: Sistemul electronic este gazduit de reteaua academica nationala din Grecia, iar integritatea voturilor si a sistemului este asigurata criptografic

Sistemul de vot Zeus folosit de USR pentru votul electronic intern este dezvoltat si gazduit de reteaua academica nationala din Grecia GRNET). Integritatea voturilor si a sistemului este asigurata criptografic, a explicat pentru HotNews. ro Catalin Drula, deputat USR, dupa ce Cosette Chichirau a acuzat ca alegerile interne pentru presedintia partidului ar fi fost fraudate in favoarea lui Dan Barna, indicand ca Drula ar fi avut parola la sistemul de vot. Securitatea sistemului nu se bazeaza pe accesul la interfata de administrare, ci pe garantiile criptografice ale sistemului de votare, spune Durla care mai precizeaza ca accesul sau a fost oricum revocat, dar si ca se va face un audit in perioada urmatoare dupa vot.

Dan Barna, reactie dupa ce a fost acuzat ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca sistemul de vot folosit pentru alegerea presedintelui partidului nu permite niciun fel de interferenta pe votul colegilor si a afirmat ca nu exista dictatura i.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3184 seconds )