Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciolacu, dupa decizia CCR privind amanarea dublarii alocatiilor: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, dupa decizia CCR privind amanarea dublarii alocatiilor: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins obiectia de neconstitutionalitate a Guvernului privind amanarea dublarii alocatiilor. Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea, afirma liderul social-democratilor, care precizeaza ca ca, daca la 1 august alocatiile nu vor fi dublate, PSD va depune motiunea de cenzura. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. PSD sa-si asume ca a votat o lege neconstitutionala

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a reactionat, miercuri, cu privire la decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in cazul dublarii alocatiilor. Citu precizeaza ca legeadublarii.

Prima reactie a ministrului Finantelor dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala

Constitutia Romaniei este foarte clara cand este vorba despre bugetul public - nicio cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare, spune ministrul Finantelor, Florin Citu, afirmand ca legea votata in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor nu are stabilita sursa de finantare. El le cere socialistilor sa-si asume public ca au votat o lege neconstitutionala.

CCR: Amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, neconstitutionala. Legea merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit, in sedinta de miercuri, ca este constitutionala legea prin care este respinsa Ordonanta de Urgenta Guvernului care amana pana la 1 august dublarea.

MARCEL CIOLACU: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins obiectia de neconstitutionalitate a Guvernului privind amanarea dublarii alocatiilor. Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea, afirma liderul social-democratilor, care precizeaza ca ca, daca la 1 august alocatiile nu vor fi dublate, PSD va depune motiunea de cenzura.

CCR da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis astazi ca legea care anula OUG 22020, prin care era amanata pana la 1 august dublarea alocatiilor acordate copiilor, este constitutionala.

Se reduce varsta de pensionare. E oficial: romanii care beneficiaza dupa decizia Guvernului

Veste buna pentru romani se reduce varsta de pensionare! Ce categorie de cetateni vor putea beneficia de noua decizie a Guvernului? Se reduce varsta de pensionare! Ce romani beneficiaza de decizia Guvernului? Oficialii au decis pe data de 14 iulie ca varsta de pensionare sa scada pentru o anume categorie de pensionari, arata avocat. net.

Curtea Constitutionala respinge contestatia Guvernului si da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Seizarea Guvernului Orban privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa miercuri de Curtea Constitutionala. Astfel, CCR a decis ca este constitutionala legea prin care era respinsa Ordonanta Guvernului prin care dublarea alocatiilor era amanata pana la 1 august. Premierul Ludovic Orban a sustinut in mai multe randuri ca nu este posibila dublarea alocatiilor, efortul financiar fiind de 7 miliarde de lei. Prima reactie a ministrului Finantelor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala.

CCR a declarat neconstitutionala legea prin care a fost modificata OUG privind amanarea platii ratelor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au admis, miercuri, cu unanimitate de voturi, sesizarea PNL cu privire la Legea pentru aprobarea OUG 372020 referitoarela amanarea ratelor la credite. Practic, actul no.

Moschee din Turcia atacata cu pietre, dupa decizia lui Erdogan privind bazilica Sfanta Sofia

Locuitorii orasului Trikala din centrul Greciei au atacat cu pietre o moschee veche de 500 de ani ca razbunare fata de decizia presedintelui turc Recep Erdogan de a reconverti bazilica Sfanta Sofia din Istanbul in moschee, anunta News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )