Libnet.ro
UNICEF

07:30

CRITICI dure dupa MACELUL jandarmilor din Piata Victoriei: Nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui ILIESCU

B1 B1,
CRITICI dure dupa MACELUL jandarmilor din Piata Victoriei: Nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui ILIESCU

Actorul si directorul TNB, Ion Caramitru, a transmis un mesaj in care condamna interventia jandarmilor la protestul de vineri. Sunt profund socat de ceea ce s-a intamplat vineri 10 August in fata Guvernulu. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

Mai multi protestatari s-au prezentat luni, la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune plangeri penale impotriva interventiei violente a jandarmilor in timpul protestului de vineri din Piata.

Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

Comisia Europeana intervine in scandalul momentului din Romania. Un purtator de cuvant de la Bruxelles atrage atentia ca manifestatiile violente de la Bucuresti nu pot fi o solutie in.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

VERDICT CRUNT in cazul represiunii din Piata Victoriei: A fost orchestrata in laboratoarele PSD! Tara este impinsa spre dictatura

Detinutii politici din Constanta au reactionat dupa evenimentele violente din Piata Victoriei. Paul Andreescu, detinut politic din rezistenta anticomunista, a fost arestat la 17 ani pentru intentii.

Prima reactie a sefului Jandarmeriei, dupa interventia brutala din Piata Victoriei: Colegii mei si-au facut datoria.Oamenii n uniforma si merita respectul nostru

Seful Jandarmeriei, Sebastian Cucos, a declarat, in prima iesire publica dupa interventia brutala din Piata Victoriei, ca jandarmii si-au facut datoria sica oamenii in uniforma isi merita respectul nostru. Jandarmii astia care au umplut tot netul acum sunt aceeasi pe care i-ati vazut la inundatii, care au scos oameni din zapada, a spus Cucos. Daca cineva se face vinovat de ceva, indiferent daca e in uniforma sau civil, va fi tras la raspundere, a adaugat el.

ANUNTUL momentului! Premierul Viorica Dancila a luat DECIZIA radicala dupa REPRIMAREA protestelor din Piata Victoriei

Protestele impotriva guvernarii PSD-ALDE ar fi determinat-o pe premierul Viorica Dancila sa ia o decizie radicala! Aceasta ar fi hotarat sa-si intrerupa concediul. Conform Antena 3, premierul a decis sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )