Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Antena3 Antena3,
Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,ii ia apararea liderului din Dambovita, Adrian Tutuianu. Buzatu ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este nici bine si nici corect sa forteze o excludere sau o. continuă pe Antena3

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. iCCJ ii respinge contestatia si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

Amanare pentru Liviu Dragnea in apelul dosarului DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie incepe luni judecarea apelului in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Curtea Suprema a respins contestatia sefului PSD

Curtea Suprema a respinsca inadmisibila contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, anunta Agerpres. Presedintele PSD contestase in.

PSD, pe urmele PCR: Tablou cu Liviu Dragnea, atarnat in sediul formatiunii din Constanta (FOTO)

Pe modelul tabloul traditional cu Nicolae Ceausescu prezent pe peretii fiecarei institutii inainte de 1989, PSD Constanta a dus servilismul politic la un nivel uluitor. Un tablou cu Liviu Dragnea atarna in.

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul.

Codrin Stefanescu dezleaga misterul si spune unde se afla Liviu Dragnea

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX , ca Liviu Dragnea se afla la sediul partidului si ca acesta nu a facut nicio declaratie dupa anuntarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el in numele.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Primul termen al apelului n dosarul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 5 noiembrie

Magistratii instantei supreme au decis, luni, amanarea primului termen al apelului in dosarul lui Liviu Dragnea pentru data de 5 noiembrie, pentru a le da posibilitatea unora dintre inculpati, printre care si liderului PSD, sa-si angajeze avocati, anunta Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )