Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Adevarul Live, despre procesul de la Curtea Suprema, in care isi va afla sentinta a doua zi dupa alegerile europarlamentare. Am vazut ca multi leaga sentinta de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asuma ca sunt decizii politice, a spus liderul PSD, care a avut un mesaj cu subinteles si pentru premierul Viorica Dancila: Sa nu uite de a fost pusa acolo. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. A doua zi dupa alegeri, Iohannis l-a chemat pe Tariceanu pentru a incerca sa rastoarne majoritatea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Dragnea, despre procesul sau: Nu am emotii pentru ca sunt complet nevinovat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut la Adevarul Live ca nu are emotii vizavi de procesul sau de la inalta Curte si ca se considera complet nevinovat.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Liviu Dragnea promite cresterea subventiei pentru kilogramul de lana de oaie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite dublarea subventiei pentru kilogramul de lana. Cred ca avem posibilitatea, avem puterea si spatiul financiar sa marim aceasta subventie subventia pentru kilogramu.

DRAGNEA, DESPRE SENTINTA IN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE: Sunt complet nevinovat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu are emotii in privinta sentintei care va fi data pe 27 mai in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ca este complet nevinovat.

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a venit la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Dragnea, despre scandalul crucilor acoperite cu saci: Sunt chestiuni cu o simbolistica foarte mare si aici trebuie foarte multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, unde crucile romanilor au fost acoperite cu saci negri de gunoi, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca cu exactitate granita dintre Bacau si Harghita.

Dragnea, despre Iohannis: Cel mai mare mut din politica a inceput sa faca galagie. Face zgomot pentru a nu se auzi zornaitul banilor in buzunarele voastre

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus ca e cel mai mare mut din politica, dar care acum a inceput sa faca galagie pentru a nu se auzi sunetul cresterii economice si zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

Dragnea, despre Iohannis: Asta nu poate sa tina minte doua intrebari. Hal de presedinte!

Liviu Dragnea a ironizat la mitingul PSD de la Targoviste conferinta presedintelui in care s-a incurcat la intrebarile pentru referendum. Asta nu poate sa tina minte doua intrebari. Hal de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )