Libnet.ro
UNICEF

14:45

Eugen Teodorovici: Am un mesaj important pentru colegii mei din PSD

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Am un mesaj important pentru colegii mei din PSD

Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Marcel Ciolacu la sefia Partidului Social Democrat, a transmis luni seara un mesaj colegilor sai din partid, dupa ce cu o zi in urma a fost ironizat de Ciolacu. Eugen Teodorovici a tinut sa precizeze inca de la inceputul mesajului sau ca nu vrea sa-i dea replica presedintelui interimar al PSD si nici sa-l mentioneze in vreun fel. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Ma bucur ca domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, azi, ca se bucura ca are un contracandidat pentru functia de presedinte al formatiunii, in persoana lui Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici va candida la sefia PSD si acuza actuala conducere ca lasa acest Guvern sa-si faca de cap

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anuntat ca va candida la functia de presedinte al PSD, pe motiv ca actuala conducere a formatiunii lasa Guvernul Orban sa-si faca de cap. Eugen.

Eugen Teodorovici, veste-bomba: imi anunt candidatura in mod oficial

Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al partidului.

Eugen Teodorovici si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al PSD

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al PSD.

Eugen Teodorovici: Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Cat de cinic sa fii ca sa accepti sa sacrifici interesele a milioane de cetateni romani de buna credinta, care au respectat cu supunere si rabdare regulile de protejare in fata virusului, in timp ce Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii?.

Eugen Teodorovici: De asta nu voi vota legea carantinei!

Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Senatorul PSD afirma ca nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

De ce refuza Eugen Teodorovici sa voteze legea carantinei

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea, intrucat nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE.

DIG RCS-RDS Romania are un mesaj imbatabil pentru romani: ofera trei pachete de gratuitati

DIG RCS-RDS Romania este unul dntre cei mai importanti jucatori de pe piata de telecomunicatii din Romania. Grupul ITC ofera, in acest moment, trei pachete de gratuitati pentru a atrage si mai multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )