Libnet.ro
UNICEF

20:15

Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singura! Toti cei care fac acum combinatii, smecherii, ordinarii...

Antena3 Antena3,
Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singura! Toti cei care fac acum combinatii, smecherii, ordinarii...

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, acuza, intr-un mesaj pe o retea de socializare ca sunt unii care trag sforile si le transmite ca ea se bazeaza pe oameni pentru a castiga un nou mandat la Capitala, si nu pe combinatii, smecherii, ordinarii. continuă pe Antena3

Vesti extraordinare pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR a scazut din nou! La cat a ajuns

Veste buna pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni a scazut marti, 7 iulie 2020, la 2,15%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti bune pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la nivelul lunii aprilie 2018

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut considerabil, anunta Banca Nationala a Romaniei BNR). Este o veste foarte buna pentru romanii.

Tom Hanks, mesaj pentru cei care refuza sa poarte masca de protectie: Nu am niciun respect pentru voi. Este cel mai simplu lucru pe care poti sa-l faci

Actorul american Tom Hanks, care s-a vindecat de Covid-19, a declarat ca nu are prea mult respect pentru persoanele care refuza sa puna in practica masurile de precautie, precum purtarea unei masti in spatii publice.

Atentie, turisti! Anunt de ultima ora pentru cei care calatoresc in Grecia

Atentie! Grecia poate modifica oricand, fara preaviz, conditiile de intrare pe teritoriul sau, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Ludovic Orban: Cresterea numarului de cazuri trebuie sa ne puna in garda. Fiecare ministru sa ceara o mobilizare generala! Fara menajamente pentru cei care incalca legea si regulile de protectie sanitara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern, ca autoritatile trebuie sa fie puse in garda de cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a cerut ministerelor im.

Tom Hanks, primul interviu dupa coronavirus. Nu am niciun respect pentru cei ce nu poarta masca!

Tom Hanks a acordat primul sau interviu dupa ce s-a vindecat de coronavirus. Actorul s-a declarat nemultumit si dezamagit de masurile adoptate de autoritati in lupta cu noul COVID-19. Nu am nici un respect pentru cei care nu poarta masca, spune el.

Robert Negoita, declaratie controversata: Pentru cei care insala increderea oamenilor as introduce pedeapsa capitala

Primarul sectorului 3 din Capitala a afirmat luni seara la Digi24 ca ar fi de acord cu introducerea pedepsei cu moartea pentru cei care isi permit sa insele increderea celor care si-au dat votul ca sa fie reprezentati; nu glumesc deloc.

Blestem in crucea noptii la PSD. Firea il acuza pe finul Negoita de tradare. Sa ne fereasca Dumnezeu de cei care-si vand familia!

Intr-un mesaj postat tarziu in noapte, primarul general Gabriele Firea i-a acuzat, la modul general, pe cei care-si vand familia. Postarea e cu dedicatie pentru primarului Sectorului 3, Robert Negoita, finul sau. Negoita a negociat cu Victor Ponta trecerea la ProRomania, in conditiile in care Ponta ameninta ca va candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul.

MINISTRUL DEZVOLTARII: Toti cei care au pagubit Ministerul Dezvoltarii vor raspunde in fata organelor de ancheta

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a declarat, astazi, ca toti cei care au pagubit ministerul vor raspunde in fata organelor de ancheta.

Cei care hranesc ursul la marginea drumului sa primeasca amenda, cere ministrul Mediului

Suntem in situatia in care toti cei care hranesc ursul la marginea drumului sa primeasca amenda, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )