Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florian Bodog, mesaj pentru salariatii din Sanatate: Nu veti avea de suferit ca urmare a aplicarii legii salarizarii

Antena3 Antena3,
Florian Bodog, mesaj pentru salariatii din Sanatate: Nu veti avea de suferit ca urmare a aplicarii legii salarizarii

In urma cu putin timp, dupa ce motiunea simpla a fost respinsa, Florian Bodog a declarat in fata oamenilor ca legea salarizarii nu va afecta sporurile salariatilor din Sanatate. Exista. continuă pe Antena3

PRESS ONE: Florian Bodog a plagiat doua treimi din teza de doctorat. Reactia ministrului si a Universitatii de Vest

Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat a Universitatii de Vest Timisoara UVT) va lua in discutie problema tezei de doctorat a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, despre care in mass-media au aparut recent suspiciuni de plagiat.

Ministrul Florian Bodog a plagiat doua treimi din teza de doctorat |DEZVALUIRE PRESS ONE

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat in Stiinte Economice, intitulata Managementul si marketingul unitatilor sanitare.

Motiunea pe sanatate a fost respinsa. Liviu Dragnea a votat din greseala pentru demiterea ministrului Florian Bodog

Deputatii au respins, miercuri, motiunea simpla pe sanatate, prin care opozitia cerea demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca a votat din greseala in favoarea motiunii.

PressOne: Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a plagiat doua treimi din teza de doctorat

Ministrul Sanatatii, Florian Dorel Bodog, a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat in Stiinte Economice, intitulata Managementul si marketingul unitatilor sanitare s.

Prima reactie a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, dupa ce a fost acuzat ca a plagiat

Teza de doctorat a ministrului Florian Bodog a fost redactata cu respectarea tuturor standardelor de calitate si de etica profesionala, iar originalitatea acesteia apartine integral autorului tezei, Florian.

Florian Bodog, dupa acuzatiile ca doctoratul sau este plagiat:Teza a fost redactata cu respectarea tuturor standardelor de calitate si de etica profesionala

Teza de doctorat a fost redactata cu respectarea tuturor standardelor de calitate si etica profesionala, spune Florian Bodog, dupa ce pressone. ro a scris ca doua treimi din lucrarea de doctorat a ministrului Sanatatii este plagiata.

Ministrul Florian Bodog a plagiat doua treimi din teza de doctorat in Stiinte Economice

Ministrul Sanatatii, Florian Dorel Bodog, a plagiat 147 dintre cele 232 de pagini ale tezei sale de doctorat in Stiinte Economice, intitulata Managementul si marketingul unitatilor sanitare si sustinuta in 2008 la Universitatea de Vest din Timisoara UVT), scrie jurnalista Emilia Sercan.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, acuzat ca a plagiat doua treimi din teza de doctorat in Stiinte Economic

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a plagiat doua treimi din teza de doctorat in Stiinte Economice, intitulata Managementul si marketingul unitatilor sanitare, scrie jurnalista Emilia Sercan in Press One . Acesta si-a sustinut teza de.

Sindicatele din Sanatate continua lupta cu Guvernul anesteziat

Salariatii din serviciile de ambulanta continua protestul national, in vreme ce sindicalistii de la Sanitas, Federatia Solidaritatea Sanitara si Hipocrat incep demersurile pentru declansarea grevei generale. intre timp, criza guvernamentala risca sa ia amploare, iar in Camera Deputatilor a fost prezentata motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii.

Guvernul reactioneaza in urma protestelor din sanatate. Masura fara precedent luata de Executiv

Guvernul incepe sa ia masuri in urma protestelor sindicatelor din sanatate, dupa ce oamenii au iesit in strada sa-si strige nemultumirea. Ministrul de Interne, Carmen Dan a anuntat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )