Libnet.ro
UNICEF

15:45

Florin Calinescu, mesaj pentru Dragnea: Livulica, vin eu cu tine la baie, dar o sa stai ceva vreme. Te antrenez gratis pentru maratonul de la Jilava!

B1 B1,
Florin Calinescu, mesaj pentru Dragnea: Livulica, vin eu cu tine la baie, dar o sa stai ceva vreme. Te antrenez gratis pentru maratonul de la Jilava!

Liviu Dragnea iar s-a suparat pe jurnalisti. De data aceasta, liderul PSD este intrebat de un jurnalist daca are vreun sentiment de mustare pentru ca promisiunile electorale nu au fost indeplinite, iar replica lui. continuă pe B1

Florin Calinescu, mesaj pentru Dragnea, dupa ce liderul PSD a invitat un jurnalist in baie: Vin eu cu tine, te antrenez gratis pentru maratonul de la Jilava

Florin Calinescu a publicat pe contul sau de Facebook o replica, in stilul sau caracteristic, dupa ce Liviu Dragnea a refuzat vineri sa vorbeasca cu reporterul ProTV Alex Dima pe care l-a invitat apoi in baie. Calinescu ii transmite liderului PSD ca se ofera el sa-l insoteasca la baie, da o sa stai ceva vreme. Te antrenez gratis pentru maratonul da la Jilava.

Florin Calinescu face o caracterizare dura a guvernarii PSD: Un dezastru suprem indeplinit de Dragnea cu ajutorul unor natarai lipsiti de orice caracter

Actorul si prezentatorul de televiziune Florin Calinescu 56 de ani) ii critica din nou, in stilul caracteristic, pe politicienii aflati la guvernare.

Mesaj pentru Dragnea in plenul Parlamentului: Cat de cinic poti sa fii ca sa furi de la copii? (VIDEO)

Dupa adoptarea bugetului pe 2019 in plenul Parlamentului, deputatul liberal Florin Roman a avut un mesaj special de transmis liderului PSD Liviu Dragnea. Domnule Liviu Dragnea, m-au rugat mamele sa va intreb:.

PSD, mesaj pentru Comisia Europeana: Abuzurile impotriva drepturilor omului nu pot fi trecute cu vederea

Partidul Social Democrattransmite, marti, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca abuzurile impotriva drepturilor omului nu pot fi trecute cu vederea in niciun stat european. Apreciem faptul ca reprezent.

Presedintele CSM, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa reactia pe tema dosarului lui Kovesi: Sa nu intimideze procurorii

Presedintele CSM, Lia Savonea, reactioneaza la atacurile la adresa Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitiei aduse de presedintele Klaus Iohannis si de alti politicieni pe tema dosarului Laurei Co.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )