Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Mihai Gotiu si-a ridicat certificatul medico-legal. Mesaj pentru Mirel Palada: Ne vedem la tribunal!

Hotnews Hotnews,
 FOTO Mihai Gotiu si-a ridicat certificatul medico-legal. Mesaj pentru Mirel Palada: Ne vedem la tribunal!

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat ca si-a ridicat certificatul medico-legal de la IML, in urma incidentului violent din platoul B1 TV cand Mirel Palada l-a agresat, si i-a transmis fostului purtator de cuvant al guvernului Ponta ca se vor vedea la tribunal. continuă pe Hotnews

FOTO Mihai Gotiu si-a ridicat certificatul medico-legal de la IML: Domnule Palada, ne vedem la tribunal

Vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, membru USR, a publicat pe Facebook certificatul medico-legal eliberat de Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici, dupa ce a fost lovit, pe platourile postului B1 TV, de fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, Mirel Palada .

Senatorul Mihai Gotiu si-a ridicat certificatul medico-legal de la IML: Domnule Palada, ne vedem la tribunal!

Senatorul USR Mihai Gotiu, agresat intr-o emisiune de la B1 Tv de sociologul Mirel Palada, anunta ca si-a ridicat joi certificatul medico-legal si ca nu renunta la plangerea penala facuta impotriva fostului purtator de cuvant al Guvernului Ponta. El spune ca va ajunge curand la Parchet, urmand ca procurorii sa inceapa urmarirea penala.

Mihai Gotiu: Domnule Palada, ne vedem la tribunal!. Ce scrie in certificatul medico-legal al senatorului Gotiu

Senatorul USR Mihai Gotiu, implicat intr-un incident cu Mirel Palada, care l-a agresat in studioul B1 TV, anunta ca si-a ridicat joi certificatul medico-legal si ca nu renunta la plangerea.

Batausul PSD-ist Mirel Palada, chemat la tribunal: Gotiu a primit certificatul de la IML (VIDEO)

Mihai Gotiu a primit certificatul medico-legal de la INML dupa bataia primita de la Mirel Palada in studiourile B1TV. Vicepresedintele Senatului a anuntat ca a depus certificatul la Sectia 1 de politie.

VIDEO Mirel Palada a sesizat CNA ca n-a fost aparat de moderatoare in emisiunea in care l-a batut pe Mihai Gotiu

Mihai Gotiu, vicepresedintele Senatului, lovit de Mirel Palada in studioul postului B1 Tv, a anuntat ca Palada a sesizat Consiliul National al Audiovizualului pe motiv ca n-ar fi fost aparat de moderatoarea Nadia Ciulin in acea emisiune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )