Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea il invita pe Liviu Dragnea la o DEZBATERE PUBLICA pe tema BUGETULUI: Vrea sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe seful PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere publica pe tema bugetului pentru 2019. intr-o postare publicata luni dimineata pe Facebook, edilul Bucurestiului il.

GABRIELA FIREA: Liviu Dragnea, fii barbat, nu fugi

Primarul Gabriela Firea ii transmite un nou mesaj lui Liviu Dragnea, spunandu-i sa fie barbat si sa vina la o dezbatere cu ea la orice televiziune, in direct.

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea: Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala

Gabriela Firea a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca il invita pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere pe tema bugetului, afirmand ca acesta a taiat 180 de milioane de euro din bugetul Primariei.

GABRIELA FIREA: il invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publica

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca il invita pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, cu cifrele si dovezile pe fata.

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Firea, despre o candidatura la prezidentiale: Nu m-am gandit sa-i parasesc pe bucuresteni, dar imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce, ca sa-l infrunt pe Dragnea / La Primaria Capitalei pot candida si ca independent

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca este prematur sa discute despre o candidatura la alegerile prezidentiale, deoarece vrea sa-si continue proiectele la primarie. Totusi, sunt momente in care se.

Gabriela Firea insista sa l cheme pe Dragnea la o confruntare la orice televiziune: Fii barbat, nu fugi!

Gabriela Firea insista sa ii ceara lui Liviu Dragnea o confruntare, la orice televiziune. Fii barbat, nu fugi!, este noul mesaj pe care primarul Capitalei i-l transmite liderului PSD.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca se gandeste sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea, la orice functie ar candida actualul sef al PSD. Firea a mentionat: imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai sa vada ca nu poate sa mearga cu minciuna, cu manipularea si cu razbunarea pana la capat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )