Libnet.ro
UNICEF

11:02

Klaus Iohannis, analiza a economiei de piata din timpul guvernarii PSD-ALDE: inca asistam la politici publice care ignora principiile bunei guvernari

B1 B1,
Klaus Iohannis, analiza a economiei de piata din timpul guvernarii PSD-ALDE: inca asistam la politici publice care ignora principiile bunei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul prezentarii raportului de activitate al Consiliului Concurentei pentru anul 2017. Seful statului arata ca anul trecut a adus si contributii. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Klaus Iohannis, atac subtil la Liviu Dragnea: Codurile penale, cu destinatie pentru cei care ocupa pozitii de decizie/ Florin Iordache neaga

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru unele persoane care.

Klaus Iohannis: Pentru Romania urmeaza o PERIOADA DE TEST. Va fi INTERESANT!

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, joi, cu premierul italian Paolo Gentiloni despre proiectele comune ale Romaniei si Italiei si, in mod special, despre perioada in care Romania va prelua presedintia.

Procurorul General i-a trimis lui Klaus Iohannis cererea de urmarire penala a lui Sebastian Vladescu

Procurorul General Augustin Lazar i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu. in conformitate cu prevederile art.

Klaus Iohannis, mesaj pentru partenerii americani: O amenintare importanta la adresa securitatii europene este reprezentata de comportamentul ostil care vine dinspre est

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis joi partenerilor americani ca asteapta o prezenta militara sporita in Romania, amintind ca tara noastra a alocat 2% din PIB pentru Aparare. intr-un.

Klaus Iohannis ar fi obligat sa o revoce pe Kovesi. Ce mesaj i-a transmis sefa UNJR, Dana Girbovan

Scandalul privind dreptul presedintelui de a respinge propunerea de revocare a sefei DNA este departe de a se incheia. Dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca va contesta decizia lui Klaus Iohannis la Curtea.

Klaus Iohannis ar fi obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Ce i-a transmis judecatoarea Dana Garbovan

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dana Garbovan, declara ca presedintele Klaus Iohannis nu avea dreptul sa refuze revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2465 seconds )