Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis: Cetatenii romani din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa isi exercite neingradit drepturile dobandite

B1 B1,
Klaus Iohannis: Cetatenii romani din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa isi exercite neingradit drepturile dobandite

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia oficializarii iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana. in mesajul sau, seful statului subliniaza ca Romania spera sa ramana. continuă pe B1

Iohannis, la iesirea Marii Britanii din UE: Romanii din Regatul Unit vor putea continua sa isi exercite neingradit drepturile

Cetatenii romani din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa isi exercite neingradit drepturile dobandite, a transmis, vineri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie politica referitoare la retragerea britanicilor din blocul comunitar, dupa aproape jumatate de secol.

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce spune ministrul roman de Externe despre negocierile care vor urma Mesajul catre romanii din Regatul Unit

Marea Britanie si Uniunea Europeana incep din martie negocierile pentru un acord post-Brexit, iar unul dintre aspectele avute in vedere de autoritatile de la Bucuresti vizeaza situatia romanilor care vor merge in Regatul Unit dupa 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca este important ca in urma negocierilor dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit sa se ajunga la o solutie care sa asigure un regim nediscriminatoriu pentru europeni - sa nu existe regimuri diferite intre cetatenii celor 27 de state membre pe teritoriul Regatului Unit.

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

Maine se va produce Brexitul. Ce efecte va avea el asupra romanilor din Regatul Unit (pe categorii)

Vineri se va produce efectiv Brexitul, un moment ce reprezinta o situatie fara precedent in istoria comunitatii europene si a dreptului international, in general), Marea Britanie urmand a-si restabili.

Aurescu a vorbit cu ministrul britanic pentru Europa despre drepturile romanilor din Regatul Unit: Romania cere sa nu existe diferente de tratament intre cetatenii europeni

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut vineri o discutie telefonica cu ministrul britanic pentru Europa si Americi, Christopher Pincher, despre situatia romanilor din Regatul Unit avand in vedere.

Regatul Unit accepta o participare limitata a companiei Huawei la realizarea retelei 5G

Compania Huawei va putea avea o participare limitata la realizarea retelei 5G din Regatul Unit, a decis, marti, guvernul britanic, in pofida presiunilor SUA ca aceasta companie sa fie complet exclusa din proiectele 5G.

KLAUS IOHANNIS: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu privire la retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana spunand ca retragerea, pentru prima oara, a unui stat membru din Uniunea Europeana este un moment care va influenta evolutia proiectului european, antrenand o noua dinamica la nivelul Uniunii.

Brexit: Regatul Unit ar putea reduce salariul minim pentru straini

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda consultanta guvernului de la Londra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )