Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis, mesaj dupa Brexit: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj dupa Brexit: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca retragerea, pentru prima oara, a unui stat membru din Uniunea Europeana este un moment care va influenta evolutia proiectului european, antrenand o noua dinamica la nivelul Uniunii. Iohannis spune ca decizia poporului britanic trebuie respectata, dar si-a exprimat speranta ca va continua colaborarea dintre cele doua state. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

KLAUS IOHANNIS: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu privire la retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana spunand ca retragerea, pentru prima oara, a unui stat membru din Uniunea Europeana este un moment care va influenta evolutia proiectului european, antrenand o noua dinamica la nivelul Uniunii.

Iohannis, mesaj despre Brexit

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o declaratie de presa, cu privire la retragerea Marii Brita.

Klaus Iohannis: Cetatenii romani din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa isi exercite neingradit drepturile dobandite

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia oficializarii iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana. in mesajul sau, seful statului subliniaza ca Romania spera sa ramana.

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

DUPA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, dupa eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Abrogarea pensiilor speciale aduce un val de pensionari in magistratura. Klaus Iohannis a semnat 13 decrete

Nu mai putin de 13 decrete de pensionare, solicitate de magistrati din intreaga tara, au fost semnate de presedintele Klaus Iohannis, in ultimele trei zile, dupa ce, in 28 ianuarie, Parlamentul a decis eliminarea pensiilor de serviciu. Printre cei pensionati sunt si procurori dinParchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Klaus Iohannis: Lipsa unei educatii de calitate devine o amenintare pentru dezvoltarea Romaniei Eforturile trebuie orientate cu precadere spre sectoarele neglijate in trecut, ca educatia profesionala

In epoca inteligentei artificiale, nu putem sa avem o problema endemica de analfabetism functional in randul populatiei noastre, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata la Palatul Cotroceni. Iohannis spune ca nu pot fi rezolvate toate problemele din educatie peste noapte, iar eforturile trebuie indreptate cu precadere catre sectoare neglijate in trecut, precum educatia profesionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )