Libnet.ro
UNICEF

17:45

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila des-pre nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar pentru politica regionala. Functia respectiva a ramas vacanta, pana la 1 noiembrie 2019, cand isi va intra in atributii noua componenta a Comisiei Europene, dupa ce titulara portofoliului, Corina Cretu, a demisionat, in urma alegerii ei, in 26 mai, in functia de deputat in Parlamentul European. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis insista pentru o remaniere guvernamentala: Ministrii de Interne si Externe sa fie demisi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui demisi din Guvern. Seful statul a fost intrebat, in cadrul.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

KLAUS IOHANNIS: Kovesi, sanse mari pentru sefia Parchetului European

Klaus Iohannis crede ca Laura Codruta Kovesi, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, are sanse bune sa fie numita procuror-sef al Parchetului European, dar ca acest lucru nu este garantat.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Mircea Badea: Tara asta il merita pe Klaus Iohannis pentru inca un mandat

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei un sondaj CURS despre cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. La o prima strigare presedintele Klaus Iohannis ar lua un scor confortabil -.

Klaus Iohannis: Se stie in UE ca o sustin pe doamna Kovesi. Dar pozitia mea nu e una care intra in negocierile pentru posturile de comisari europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, miercuri, ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Seful statului a fost intrebat, in cadrul unei conferinte tinute la Palatul.

Klaus Iohannis vrea REFERENDUM pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI odata cu ALEGERILE PREZIDENTIALE (VIDEO)

Klaus Iohannis este de parere ca un posibil referendum pentru modificarea Constitutiei ar fi bine sa fie organizat odata cu alegerile prezidentiale din toamna. intrebat daca exista o recomandare a Comisiei.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )