Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis: Am observat o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am observat o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj cu ocazia deschiderea lucrarilor celui de-al XXVI-lea Congres al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania. in. continuă pe B1

O constatare mai putin placuta a lui Klaus Iohannis: Am observat o lipsa de implicare a autoritatilor privind omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-un mesaj transmis la Congresul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, ca autoritatile nu isi dau interesul pentru omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus Iohannis. Initiativa legislativa depusa in liniste de Teodorovici

Presedintele ANAF a facut un anunt cel putin interesant despre datoria lui Klaus Iohannis. Ce initiativa legislativa a depus de curand Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor? Iata afirmatiile Mirelei Calugareanu, presedintele ANAF, despre in ce situatie se afla Fiscul si care este, de fapt, problema lui Iohannis. Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus .

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate.

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

Klaus Iohannis, la sediul PNL: Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, marti, la sediul PNL pentru o intalnire cu liberalii pe tema campaniei electorale. Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala, a.

Klaus Iohannis: Politicieni anchetati sau condamnati pentru coruptie se prezinta, fara rusine, drept detinuti politic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj fostilor detinuti politic cu ocazia Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, in care a subliniat ca a ne aminti de jertfa detinutilor politic reprezinta o obligatie morala si reparatorie. Seful statului a criticat apoi pe politicienii condamnati pentru coruptie care se dau drept detinuti politic.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Guvern: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )