Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici. continuă pe Adevărul

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

In contextul atacului asupra Siriei, lansat de fortele occidentale conduse de SUA, Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in te.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Vladimir Putin, prima reactie oficiala dupa atacul SUA impotriva Siriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sambata, un comunicat in care a precizat ca atacurile coordonate de SUA impotriva Siriei reprezinta acte de agresiune. Rusia a anuntat sambata convocarea.

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian.

Klaus Iohannis reactioneaza dupa atacul Statelor Unite in Siria (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, Statele Unite, Marea Britanie si Franta au desfasurat un atac coordonat in Siria. Romania condamna.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis la atacul asupra Siriei: Suntem solidari cu actiunile partenerilor strategici

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici, scrie Agerpres.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacul SUA din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici. Romania condamna.

Ion Iliescu, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea sa penala in dosarul Revolutiei: Nu vad cadrul legal al avizului. Totul se transforma intr-o farsa

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat vineri seara dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea de urmarire penala in cazul sau in dosarul Revolutiei. intr-o postare pe blog-ul personal,.

Vor fi consecinte. AMENINTAREA Rusiei dupa atacul SUA si al aliatilor in Siria, din aceasta dimineata

Atacurile din Siria vor avea consecinte, avertizeaza Anatoli Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, precizand ca Statele Unite, Marea Britanie si Franta poarta intreaga responsabilitate pentru aceste.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )