Libnet.ro
UNICEF

22:01

KLAUS IOHANNIS: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu privire la retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana spunand ca retragerea, pentru prima oara, a unui stat membru din Uniunea Europeana este un moment care va influenta evolutia proiectului european, antrenand o noua dinamica la nivelul Uniunii. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, mesaj dupa Brexit: Regretam decizia Marii Britanii de a pune capat apartenentei la UE dupa 47 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca retragerea, pentru prima oara, a unui stat membru din Uniunea Europeana este un moment care va influenta evolutia proiectului european, antrenand o noua dinamica la nivelul Uniunii. Iohannis spune ca decizia poporului britanic trebuie respectata, dar si-a exprimat speranta ca va continua colaborarea dintre cele doua state.

Iohannis, la iesirea Marii Britanii din UE: Romanii din Regatul Unit vor putea continua sa isi exercite neingradit drepturile

Cetatenii romani din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa isi exercite neingradit drepturile dobandite, a transmis, vineri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie politica referitoare la retragerea britanicilor din blocul comunitar, dupa aproape jumatate de secol.

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Ambasadorul Marii Britanii explica efectele Brexit asupra romanilor

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, considera ca cele doua tari vor folosi iesirea din UE a Marii Britanii drept un nou inceput pentru a construi o relatie si mai stransa, atat in viitorul apropiat, cat si in cel indepartat.

Cum s-au imbracat vedetele cand s-au intalnit cu Regina Marii Britanii

De la Marilyn Monroe si pana la Angelina Jolie, Jennifer Lopez ori Lady Gaga, iata cum s-au imbracat marile celebritati la intalnirea cu Regina Elisabeta a Marii Britanii! .

VON DER LEYEN: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Uniunea Europeana va lucra din greu pentru a construi un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii, dupa divortul care intra vineri in vigoare, a scris Ursula von der Leyen in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, transmite Reuters.

Von der Leyen: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Uniunea Europeana va lucra din greu pentru a construi un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii, dupa divortul care intra vineri in vigoare, a scris Ursula von der Leyen in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, transmite Reuters.

Cum comenteaza europarlamentarii romani votul din PE pentru acordul de iesire a Marii Britanii din UE: Istoria e cu susul in jos

Nu cred ca existat niciodata mai acut sentimentul ca istoria e cu susul in jos, Marea Britanie cazuta sub blestemul generatiei Farage, Cameron, May si Boris Johnson, iese din UE, o despartire care ne obliga la reflectie serioasa privind viitorul proiectului european, sunt comentariile unora dintre europarlamentarii romani dupa ce Parlamentul European a votat acordul de iesire a Marii Britanii din UE.

Parlamentul European a ratificat Acordul de iesire a Marii Britanii din UE

Parlamentul European PE) a ratificat miercuri Acordul de iesire a Marii Britanii din UE. Dupa vot, presedintele PE, italianul David Sassoli, a avut un mesaj pentru britanici.

Parlamentul European a votat acordul de retragere a Marii Britanii din UE. Von der Leyen: Doar in agonia despartirii vedem cat de adanca e dragostea. Va vom iubi intotdeauna

Parlamentul European a aprobat acordul de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Au fost 621 de voturi pentru. Joi, Consiliul urmeaza sa dea aprobarea finala. Niciun parteneriat nou nu va.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )