Libnet.ro
UNICEF

14:15

KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o lipsa de implicare din partea autoritatilor in ceea ce priveste omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Guvern: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o.

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban este oricand o varianta de premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca liderul PNL, Ludovic Orban, poate fi oricand o varianta de premier. intrebat daca cei de la PNL sunt pregatiti sa intre la guvernare in.

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate.

Klaus Iohannis: Politicieni anchetati sau condamnati pentru coruptie se prezinta, fara rusine, drept detinuti politic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj fostilor detinuti politic cu ocazia Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, in care a subliniat ca a ne aminti de jertfa detinutilor politic reprezinta o obligatie morala si reparatorie. Seful statului a criticat apoi pe politicienii condamnati pentru coruptie care se dau drept detinuti politic.

Klaus Iohannis, despre pactul propus de Viorica Dancila: Ideea este buna daca vine dupa o validare. Ce se face acum cu acest pact sunt actiuni electorale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca ideea de pact, propusa de premierul Viorica Dancila, este una buna, dar daca aceasta vine dupa o validare. in contextul in care sefa PSD a lansat ideea ac.

Klaus Iohannis, campanie in fata tineretului liberal

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca sunt foarte multe lucruri de facut si de indreptat dupa guvernarile.

O constatare mai putin placuta a lui Klaus Iohannis: Am observat o lipsa de implicare a autoritatilor privind omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-un mesaj transmis la Congresul Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, ca autoritatile nu isi dau interesul pentru omagierea eroilor si a victimelor comunismului, precum si tragerea la raspundere a celor vinovati.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )