Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PPE, felicitari pentru Klaus Iohannis la finalul primei presedintii a Romaniei la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va ramane un punct culminant in pregatirea viitorului Europei

B1 B1,
Liderul PPE, felicitari pentru Klaus Iohannis la finalul primei presedintii a Romaniei la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va ramane un punct culminant in pregatirea viitorului Europei

Presedintele Partidului Popular European Joseph Daul i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj de felicitare pentru felul in care Romania a asigurat pentru prima data preseditia rotativa a Consiliului Un. continuă pe B1

Administratia Prezidentiala, data in judecata de un detinut politic. Pe ce criterii a decorat Klaus Iohannis oameni cu pedepse mici?

Liderul Asociatiei Fostilor Detinutilor Politic din Constanta, Paul Andreescu, a dat in judecata Administratia Prezidentiala pentru refuzul de a-i comunica cine a intocmit criteriile dupa care au fost decorati de Klaus Iohannis o serie de detinuti politic cu condamnari mai mici decat ale sale.

VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Rezultatul referendumului pentru justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis si care a avut loc in 26 mai, a fost validat, ieri, de Curtea Constitutionala a RomanieiCCR).

Klaus Iohannis, in continuare vehiculat printre favoritii pentru sefia insitutiilor UE

Numele presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, este in continuare vehiculat printre variantele pentru sefia institutiilor Uniunii Europene, fiind avansat de unele surse si media printre favoritii la presedintia.

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru actori: in loc sa ne bucuram de aceasta resursa inestimabila, suntem chemati sa aparam cultura romana de la faliment. Dezastrul, provocat de Guvernul incompetentei

Actorii din Capitala ies in strada duminica seara pentru a protesta fata de taierile de fonduri din bugetele institutiilor la care lucreaza. in acest context, presedintele Klaus Iohannis le-a.

Klaus Iohannis nu candideaza pentru Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el este presedintele Romaniei si vrea sa ramana presedinte.

Donald Tusk ii multumeste lui Klaus Iohannis pentru presedintia Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ii transmite un mesaj de multumire, pe Twitter, presedintelui Klaus Iohannis pentru o presedintie energica si de succes a Consiliului Uniunii Europene.

Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a multumit, sambata, pe Twitter, lui Klaus Iohannis, cu ocazia incheierii presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, atac la adresa puterii, in timpul Congresului PSD: Majoritate guvernamentala si parlamentara a avut ca obiectiv principal subjugarea justitiei in interesul unor persoane

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, sambata, un nou atac la adresa guvernantilor pe care i-a acuzat ca au incalcat un principiu de baza al democratiei, acela ca ar trebui sa lucreze pentru cei.

Klaus Iohannis: Eu sunt Presedintele Romaniei si vreau sa raman Presedintele Romaniei, si nu al Consiliului European

Klaus Iohannis a dat sambata un semnal clar ca va candida inca o data pentru functia de sef al statului, respingand speculatiile ca ar dori functia de presedinte al Consiliului European, declaratia fiind data in cadrul discursului tinut la ceremonia in care Forumul Democrat al Germanilor din Romania i-a decernat Medalia de Onoare.

Klaus Iohannis nu intra in cursa pentru presedintia Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Forumul Democrat al Germanilor din Romania din S.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )