Libnet.ro
UNICEF

16:45

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele. continuă pe B1

MAE ne arunca praf in ochi dupa VIOLENTELE JANDARMILOR: Romania e pregatita sa organizeze Summitul informal al sefilor de stat si de guvern din UE

In plin scandal generat de interventia brutala a Jandarmeriei la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei, Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania este pregatita sa organizeze, la 9 mai.

Magazinele si farmaciile au fost luate cu asalt dupa violentele din Piata Victoriei. Ce au cumparat protestatarii

In urma incidentelor de aseara, sambata, in mai multe magazine s-au vandut undeva intre 200 .

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru participantii la mitingul anti-PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic. Este un.

Fosta avocata a lui Dragnea, pozitie neasteptata dupa interventia BRUTALA a jandarmilor: Sustine arestarea celor care au COMANDAT REPRESIUNEA

Pozitie neasteptata luata de avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Ea a criticat extrem de dur interventia brutala a jandarmilor de la protestul Diasporei de.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul diasporei: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul de vineri: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis dovedeste inca o data ca este sponsorul politic al violentei si al manifestarilor extremiste

Liviu Dragnea a condamnat violentele din Piata Victoriei si spune ca presedintele Klaus Iohannis este sponsorul politic al acestora. Evenimentele violente din Piata Victoriei din seara zilei de 10.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )