Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose, amintind de faptul ca nu a votat acest Executiv. Sunt PERFECT impacat cu mine insumi! in data de 26 iunie,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Liviu Plesoianu, ATAC DEVASTATOR la Tudose. il acuza pe premier ca ar fi gestionat de...

Deputatul PSD Liviu Plesoianua lansat sambata un atac extrem de dur la adresa prim-ministrului Mihai Tudose. Plesoianu a reactionat la afirmatiile premierului, care a spus ca este dispus sa.

Kelemen Hunor, mesaj DUR in scandalul SPANZURATORII. Speram ca nu vom flutura langa drapele, asa cum ni s-a promis

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, il ataca din nou pe premierul Mihai Tudose, dupa afirmatiile acestuia privind cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc si arborarea steagurilor secuiesti. El a declarat,.

Marius Nica, ministrul fondurilor europene, mesaj dur in apararea lui Tudose: 1.5 miliarde de euro pierduti pentru alesii locali si mediul privat. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei

Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur, in care ii ia apararea premierului Mihai Tudose si spune ca Responsabilitatea actului de guvernare apartine Primului Ministru si echipei sale, orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am o mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

Buzoianul Marcel Ciolacu renunta la functia de vicepremier, dupa demisia lui Mihai Tudose

Sustinator declarat al lui Mihai Tudose, buzoianul Marcel Ciolacu a ales demisia de onoare dupa sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD, in care i-a fost retras sprjinul politic premierului. Mihai Tudose a anuntat ca va demisiona, dar ca nu va asigura interimatul.

Dragnea, despre miscarea pe care o va face Iohannis dupa demisia premierului: Trebuie sa fiu realist si corect... (VIDEO)

Dupa ce si-a demis al doilea guvern intr-un an, PSD se vede pus din nou in situatia de a face o propunere de premier care trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Asta in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )