Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Acum, ca te-ai remarcat iar intre doua vacante, uita de GRECO, alimenteaza la PECO si toarna-ti un PROSECCO

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a numit Sectia speciala pentru magistrati o anomalie. Liviu Plesoianu ii transmite presedintelui ca anomalia este chiar. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj pentru romani: imi iubesc patria. Cine vrea sa mergem impreuna pe acest drum in 2019 si de aici inainte?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, prin care isi arata fidelitatea fata de Romania, si totodata, intreaba in mod indirect cine il va sustine la tot.

Plesoianu, mesaj pentru Iohannis: ,,Mandatul tau la Cotroceni e o anomalie

Senatorul PSD Liviu Plesoianu a reactionat, dupa ce seful statului a numit Sectia speciala pentru ma.

Liviu Plesoianu cere remanierea Anei Birchall. S-a ratacit si a gresit clubul

Deputatul PSD Liviu Plesoianu cere remanierea Anei Birchall de la Justitie, afirmand ca face acest lucru din ziua propunerii domniei sale pentru portofoliul respectiv. Liviu Plesoianu spune ca Ana.

Ce va pati un detinut care i-a trimis o scrisoare cu mesaj extrem presedintelui Klaus Iohannis: L-a amenintat cu moartea prin taierea gatului

Magistratii Judecatoriei Aiud au dat unda verde dosarului penal in care un detinut de la Penitenciarul Aiud a fost trimis in judecata pentru ultraj la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Justitiei: Romanii sustin valorile europene. Ei isi doresc sa traiasca intr-o tara in care legea este egala pentru toti

Presedintele Klaus Iohannis declara, intr-un mesaj transmis duminica cu prilejul Zilei Justitiei, ca ultimii ani au fost marcati de incercari repetate de a subordona justitia politicului, prin modificari.

Liviu Plesoianu, acuzatii la adresa premierului Dancila in privinta sustinerii lui Kovesi: Ati uitat cand ma rugati sa-i spun domnului Dragnea ca v-ati ocupat?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat un nou atac asupra liderului PSD, Viorica Dancila, dupa ce aceasta asubliniat ca nu exclude o posibilasustinere a Laurei Codruta Kovesi la functia de.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Klaus Iohannis: Se stie in UE ca o sustin pe doamna Kovesi. Dar pozitia mea nu e una care intra in negocierile pentru posturile de comisari europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, miercuri, ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Seful statului a fost intrebat, in cadrul unei conferinte tinute la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )