Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, atac la Parlament: Amanarea adoptarii legii privind carantina inseamna o crestere dramatica a risului de infectare

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, atac la Parlament: Amanarea adoptarii legii privind carantina inseamna o crestere dramatica a risului de infectare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca are un mesaj de revolta si indignare fata de amanarea dezbaterii de catre Senat a legii care sa puna la dispozitie autoritatilor instrumentele indispensalbile in lupta impotriva epidemiei. Amanarea inseamna o crestere dramatica a risului de infectare, a spus seful Guvernului. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Amanarea adoptarii legii carantinei si izolarii inseamna o crestere dramatica a riscului de infectare cu coronavirus. Sunt la capatul rabdarii. PSD se incapataneaza sa ne puna bete-n roate (VIDEO)

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa alesilor, dupa ce votul din Senat, pe legea carantinei, s-aamanat pentru luni, la ora 9. Premierul spune ca, desi presedintele Klaus Iohannis a cerut.

Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa ce Marcel Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina, ca este o modalitate de tergiversare a adoptarii legii. Daca cineva ma cheama, stiind ca sunt de dimineata in Tulcea, la o dezbatere in Comisia juridica, o face in mod perfid, a afirmat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Fac un apel catre romani sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a facut un nou apel catre romani sa respecte regulile privind protectia sanitara, adaugand ca Romania se afla intr-un moment in care numarul de infectari cu COVID 19 trebuie sa ne ingrijoreze.

Ce spune Ludovic Orban despre deschiderea restaurantelor din 15 iulie: Sa imi fie iertat

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca desi a avut discutii cu reprezentantii HoReCa privind posibilitatea deschiderii restaurantelor, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19 o decizie in acest sens a fost amanata.

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban, noi decizii. Ce se intampla acum la terasele de fite si in restaurante

Premierul Ludovic Orban a cerut, sambata, controale in restaurante, supermarketuri si piete. Avem informatii ca sunt restaurante care, de fapt, au deschis, a spus Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Institutiile implicate in combaterea pandemiei trebuie sa amplifice actiunile de control

Premierul Ludovic Orban le-a cerut prefectilor si sefilor de institutii cu atributii in combaterea pandemiei de COVID-19 sa amplifice la limita maxima posibila controalele.

LUDOVIC ORBAN: Problemele ROMATSA nu se rezolva cu pare nejustificate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Tulcea, ca problemele din ROMATSA nu se rezolva prin parele nejustificate ale liderilor de sindicat.

LUDOVIC ORBAN: Vom transmite un semnal ca centrele acreditate sa efectueze testul COVID pentru cei care au sejururi in Grecia

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sambata, in cadrul conferintei cu prefectii si cu structurile implicate in lupta anti-COVID, va transmite un semnal ca toate centrele acreditate sa faca teste COVID pentru cei care au sejururi planificate in Grecia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )