Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mentinand sistemul special de pensii, proiectul noii legi mentine furtul din banii publici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mentinand sistemul special de pensii, proiectul noii legi mentine furtul din banii publici

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, mentinand sistemul special de pensii, proiectul noii legi a pensiilor mentine furtul din banii publici in favoarea unor categorii bine selectate, alese sa sustina prin vot perpetuarea la putere a PSD. Traian Basescu aminteste, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca, de mai bine de un an, in spatiul public se fac dezbateri lungi legate de noua lege a pensiilor, ceea ce un lucru foarte bun. Totusi, in aceste dezbateri inundate de cuvantul &171;echitate &187;, de putine ori se vorbeste despre pensiile speciale. Asa cum declara Doamna ministru Lia Olguta Vasilescu, noua lege are ca principal obiectiv restabilirea echitatii in sistemul de pensii de stat. De acord, dar. Este greu de acceptat expresia &171;echitate &187; cand principiul contributivitatii nu functioneaza pentru toti pensionarii, mentinandu-se pensiile speciale. Din pacate, mentinand sistemul special de pensii, proiectul noii legi mentine furtul din banii publici in favoarea unor categorii bine selectate, alese sa sustina prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului, sustine fostul sef al statului, potrivit News. ro. El precizeaza ca este de acord ca unele meserii au un nivel ridicat de privatiuni, dar pentru asta salariatii sunt rasplatiti cu stagii complete de cotizare reduse, putandu-se pensiona la varste de 40-50 de ani, si nu la 65 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Lia Olguta Vasilescu: Proiectul noii legi a pensiilor va fi trimis saptamna viitoare n circuitul de avizare

Noua varianta a legii pensiilor este aproape de perfectiune, iar saptamana viitoare va fi trimisa in circuitul de avizare, sustine Lia Olguta Vasilescu, intr-un interviu la Digi24.

Noutati aduse proiectului legii pensiilor. Punctajul lunar pentru nevazatori se va majora cu 25%

Proiectul noii legi a pensiilor a suferit unele modificari, fata de varianta initiala publicata de Ministerul Muncii in dezbatere pe 9 august. Acestea au fost agreate in urma discutiilor cu sindicatele, patronatele si administratorii de fonduri de pensii.

Traian Basescu, despre noua Lege a pensiilor: Mentine FURTUL din banii publici in favoarea unor categorii bine selectate, alese sa sustina perpetuarea la putere a PSD

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului. De data aceasta, el critica proiectul noii Legi a pensiilor publicat de Ministerul Muncii, Potrivit fostului sef de stat,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )