Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mesaj distribuit de Gabriela Firea pe Facebook: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii

Antena3 Antena3,
Mesaj distribuit de Gabriela Firea pe Facebook: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj scurt pe Facebook care spune ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii, fara a da detalii. In legatura cu ce se. continuă pe Antena3

Firea: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj scurt pe Facebook care spune ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii, aluzie la retragerea ei din functiile detinute in PSD.

GABRIELA FIREA: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe altii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe Facebook dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care spune ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii.

Codrin Stefanescu, mesaj transant: Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Codrin Stefanescu a anuntat duminica la Antena 3 ca PSD nu o exclude pe Gabriela Firea. Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si vad ca tine cu tot dinadinsul sa gaseasca motive sa-i enerveze.

Pucistii din PSD, din nou impreuna. Gabriela Firea, Paul Stanescu si Marian Neacsu, discutie inainte de CEX

Presedintele TSD Gabriel Petrea a postat, vineri pe Facebook, o poza in care apare alaturi de primarul general Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu si Marian Neacsu, exclus anul trecut din partid. Cei patru au incercat sa-l rastoarne anul trecut pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

Scandalul apei potabile din Capitala - Gabriela Firea i scrie lui Iohannis si cere ca CSAT si SRI sa clarifice controversele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca i-a scris presedintelui Klaus Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT sa faca verificari pentru a lamuri afirmatiile contradictorii ale autoritatilor privind potabilitatea apei de la robinet. Firea spune ca cine a dezinformat populatia trebuie sa plateasca. Apele Romane, dupa ce Apa Nova a sustinut ca nu a fost avertizata in legatura cu poluarea de pe Arges: Apa raului s-a incadrat in parametrii pentru tratare in vederea potabilizarii.

Gabriela Firea despre apa furnizata de Apa Nova: Voi trimite corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/Reprezentantii companiei: Nu a fost niciun risc pentru populatie

Primarul Gabriela Firea trimite corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova a fost potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a mai declarat Firea cu privire la informarea transmisa ieri de Ministerul Sanatatii. Mai mult, Gabriela Firea a declarat ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat.

Gabriela Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet: Voi trimite Corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/ Apa Nova: Nu a fost niciun risc pentru populatie, apa este potabila

Primarul Gabriela Firea a anuntat joi ca trimite Corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova este potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a declarat Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a cerut bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet, care miroase puternic a clor, pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala. Mai mult, Gabriela Firea a sustinut ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat. La randul lor, reprezentantii Apa Nova au sustinut ca apa furnizata bucurestenilor este potabila.

Gabriela Firea, despre o eventuala plecare din partid: Nu am fost niciodata traseist politic. Probabil pentru domnul Dragnea acestea sunt detalii.... Sper ca epoca lui sa se termine cat mai curand

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca nu intentioneaza sa plece din PSD, dar cel mai probabil va fi exclusa din partid. intrebata daca i se va alatura lui Victor Ponta in Pro Romania, Firea a.

Dragnea o contrazice pe Gabriela Firea: Este prea multa minciuna. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, s-a marit!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,sustine ca Primaria Capitalei nu a pierdut bani la buget. Liderul PSD o contrazice pe Gabriela Firea si spune este prea multa minciuna. Este prea multa minciuna,.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )