Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ministrul Florin Citu, mesaj pentru investitorii straini: Asteptam de la mediul de afaceri sa ramana cu profitul romanesc si sa il reinvesteasca

B1 B1,
Ministrul Florin Citu, mesaj pentru investitorii straini: Asteptam de la mediul de afaceri sa ramana cu profitul romanesc si sa il reinvesteasca

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din Romania sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul un. continuă pe B1

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Florin Citu, dupa ce Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva sa: Daca partidul zice sa fac un pas in spate, demisionez (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va demisiona ca i-o va cere partidul, dupa ce plenul Senatului a adoptat o motiune simpla impotriva sa, cu 59 de voturi pentru si 56 de voturi.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

FLORIN CITU: Sunt pregatit sa merg cu bugetul in Parlament

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat, luni, asigurari ca este pregatit sa mearga cu bugetul in Parlament, sa-l dezbata in comisii si sa argumenteze fiecare capitol, inainte de sarbatorile de iarna.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3298 seconds )