Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre masurile populiste ale PSD: Bugetul public nu este nelimitat si baniise cheltuie pe principii corecte

B1 B1,
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre masurile populiste ale PSD: Bugetul public nu este nelimitat si baniise cheltuie pe principii corecte

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, arata, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, ca modificarea PSD la Ordonanta prin care Ministerul Sanatatii acorda un. continuă pe B1

Ministrul Muncii s-a strecurat printre cei care asteptau sa intre intr-un club din Mamaia. Ce a descoperit acolo

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminica, dupa mai multe vizite in localuri si cluburi din nordul statiunii Mamaia, ca a gasit mai multe locatii supraaglomerate.

Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii pe litoral: Unii stateau cu masca pe ureche, altii cu ea agatata de un nasture

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut parte din echipa de control care a fost la agentii economici pentru a vedea cum se respecta masurile de distantare fizica. Ministrul a observat mai multe nereguli.

Violeta Alexandru, in vizita pe litoral: Multe baruri supraaglomerate. Jandarmii sa intervina in aglomeratii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminica, dupa mai multe vizite in localuri si cluburi de pe litoral, ca a gasit mai multe locatii supraaglomerate si e nevoie de mai multa responsabilitate. Pentru aglomeratia din spatiul public, ministrul a recomandat sa se apeleze la jandarmerie, potrivit Mediafax.

Violeta Alexandru, acuzata de sindicatul din minister de manipulare: Nu functionarii sunt vinovati de intarzierile de la Casele de pensii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este acuzata de sindicatul din minister de manipulare si dezinformare in legatura cu intarzierile de la Casele de pensii, subordonatii sai sustinand ca acestea sunt cauzate de lipsuri de natura logistica si de personal.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Managerii benzinariilor trebuie sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are masca (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a lansat un apel catre managerii de benzinarii, duminica, cand le-a cerut sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea COVID-19 si sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat duminica, la Constanta, ca agentii economici trebuie sa considere guvernul un partener si sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea.

Este oficial, acesti pensionari primesc bani in plus de la stat. Conditiile anuntate chiar acum de ministrul Violeta Alexandru

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale anunta astazi, prin vocea Violetei Alexandru, ministrul de resort, ca demareaza un nou proiect social, menit sa ajute o parte din pensionarii romani. Solutia, spune ministrul, nu se doreste a fi una temporara, ci pe termen lung. Se dau bani in plus pentru pensionari din acest an intr-o postare de .

Violeta Alexandru, verificari in cluburile de pe litoral. Am tras un semnal de alarma. Nu sunt agent de control

Ministrul Muncii a vizitat mai multe cluburi de pe litoral in noaptea de sambata spre duminica, apoi a scris pe larg despre neregulile constatate.

Gata cu distractia! Anuntul facut de Violeta Alexandru. Nu ne dorim lucrul acesta

Ministrul Muncii lanseaza un prim scenariu si anume inchiderea teraselor din cauza numarului mare de infectari. Violeta Alexandru sustine ca a observat ca la terase nu se respecta regulile sanitare. Pe de alta parte, administratorii de terase spun ca o astfel de decizie i-ar dobori de tot.

VIOLETA ALEXANDRU: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de infectari

Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de cazuri de infectie cu Covid, sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor pentru a evita orice situatie de imbolnavire, considera ministrul Muncii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )