Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea. LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila vine in aceasta seara, de la ora 21. 00, pentru un interviu-eveniment realizat de Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Vezi LIVE VIDEO.

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatile de la Iasi, premierul Viorica Dancila merge la Craiova

Noul an universitar incepe luni. Presedintele Klaus Iohannis va merge la deschiderea anului universitar la Iasi, la festivitate urmand sa participe reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu, in timp ce premierul Viorica Dancila va deschide anul universitar la Craiova, iar ministrul Apararii, Mihai Fifor, va lua parte la ceremonia de la Academia Tehnica Militara Ferdinand I din Bucuresti.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

Rovana Plumb, propusa ministru interimar al Educatiei de premierul Viorica Dancila

Rovana Plumb, actual ministru al Fondurilor Europene, a fost propusa de premierul Viorca Dancila sa preia interimar conducerea Ministerului Educatiei Nationale, dupa demisia lui Valentin Popa.

intalnirea Dancila-Timmermans programata astazi la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila se intalneste astazi, la Bruxelles, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Parlamentul European, Strasbourg, ora locala 17,30, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau.

Viorica Dancila: Am cerut oficial sa ni se spuna sursa informatiilor MCV

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, la Sinteza zilei, ca i-a displacut in totalitate comportamentul colegilor romani care au lansat acuzatii nefondate la adresa Romaniei in Parlamentul European. in.

Viorica Dancila, un nou FILMULET MUT. Premierul s-a intalnit cu negociatorul sef al UE privind Brexitul, Michel Barnier (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene privind Brexit, Michel Barnier. Potrivit unui comunicat al Guvernului, dialogul dintre cei doi oficiali s-a axat pe.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )