Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis, in mesajul de Paste: Va doresc sa va bucurati impreuna cu cei dragi de armonie si intelegere!

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis, in mesajul de Paste: Va doresc sa va bucurati impreuna cu cei dragi de armonie si intelegere!

Presedintele Klaus Iohannis le transmite romanilor, intr-un scurt mesaj de Paste, sa se bucure impreuna cu cei dragi de armonie si intelegere. continuă pe Adevărul

MESAJE DE PASTE. Ganduri alese pentru cei dragi

In perioada de Sarbatori, dorim sa impartasim cele mai frumoase ganduri celor apropiati sau celor cunoscuti. Pastele este o sarbatoare care se petrece in familie sau alaturi de cei dragi; se cionesc oua.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care modifica OUG privind pescuitul si acvacultura

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, considerand ca actul normativ incalca mai multe prevederi ale Constitutiei.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la o lege. Actul normativ ar incalca mai multe prevederi ale Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )