Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru. continuă pe B1

PMP: Fratia PSD-UDMR, vot impotriva reducerii numarului de parlamentari si alegerii primarilor in doua tururi

Deputatii PSD si UDMR au votat luni, in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, impotriva introducerii pe ordinea de zi a plenului a proiectelor PMP privind alegerea primarilor in doua tururi de scrut.

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis: imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca primarii trebuie sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala.

Asociatia Municipiilor nu vrea alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, a afirmat luni ca presedintele Klaus Iohannis le-a transmis la intalnire ca doreste alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, el aratand ca exista o decizie a Asociatiei care prevede ramanerea la legea actuala.

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului.

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERTIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

Iohannis, despre alegerea primarilor n doua tururi: Daca nu se adopta n Parlament, ar fi o abordare rezonabila sa se mearga cu asumarea raspunderii n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis spune ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar daca proiectele de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu vor trece de Parlament, atunci ar fi o abordare rezonabila ca Guvernul sa isi asume raspunderea in Parlament.

Iohannis pune presiune pe Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi: Ar fi rezonabil sa se mearga cu angajarea raspunderii in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Guvernul ar trebui sa incerce varianta angajarii raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care nu ar reusi schimbarea legislatiei prin adoptarea proiectului aflat in dezabatere la Camera Deputatilor.

Alianta USR-PLUS pune presiunea pe Guvern: Orban sa nu se lase santajat. Cerem alegeri locale in doua tururi. E o urgenta

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primaria Capitalei, i-a cerut lui Ludovic Orban sa vina cu o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii privind alegerea primarilor, astfel incat acestia sa fie alesi in doua tururi, nu doar un tur.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )