Libnet.ro
UNICEF

08:30

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

B1 B1,
PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de. continuă pe B1

Reactia Comisiei Europene la cazul Madalinei Gavrilescu, amenintata cu expulzarea din Italia: Masurile trebuie sa respecte principiul proportionalitatii

Reprezentanta Comisiei Europene din Italia precizeaza, intr-un raspuns legat de cazul romancei expulzate din Peninsula si remis HotNews. ro, ca astfel de masuri trebuie sa respecte principiul proportionalitatii si trebuie sa se bazeze exclusiv pe comportamentul personal care trebuie sa constituie o amenintare reala, prezenta si suficient de grava.

PSD cere Reprezentantei Comisiei Europene o clarificare riguroasa privind modul de culegere a datelor pentru rapoartele MCV

PSD cere Reprezentantei Comisiei Europene in Romania o clarificare riguroasa asupra modalitatii de culegere a datelor pentru intocmirea rapoartelor MCV, invocand o scrisoare a Asociatiei Magistratilor si Asociatiei Procurorilor din Romania, care sustineau ca in rapoartele MCV se regasesc afirmatii eronate. PSD nu face insa nicio referire la apelul transmis de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie, care transmiteu ministrilor de Justitie din statele UE ca recomandarile din raportul MCV cu privire la modificarile aduse legilor justitiei nu au fost respectate.

Liviu Pop: Bugetul pe 2019 este profesionist. Prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste

Multe dintre amendamentele opozitiei la bugetul pe 2019 sunt depuse doar de dragul de a ocupa timpii de dezbatere, sustine senatorul PSD Liviu Pop. El spune ca bugetul este echilibrat, robust si deplin sustenabil, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, iar prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste.

Proiectul Raportului de tara al Comisiei Europene face praf Ordonanta 114 si pachetul de legi al senatorului Daniel Zamfir

In decembrie 2018, fara evaluarea impactului sau consultarea partilor interesate, guvernul a adoptat o ordonanta care introduce o noua taxa pentru banci taxa pe lacomie). Taxa ar putea duce la restrictionarea activitatii de creditare, deoarece bancile ar putea sa-si reduca activele, sa reduca si mai mult intermedierea financiara si sa-si reduca senzitivitatea la politica monetara, impiedicand astfel mecanismul acesteia de transmisie. , se arata in draftul Raportului de tara al Comisiei Europene, consultat de HotNews. ro. Raportul urmeaza sa fie publicat in aceasta luna. Documentul desfiinteaza si cele 3 initiative legislative ale senatorului ALDE Daniel Zamfir.

PSD cearta Comisia Europeana

Liderii PSD cer Reprezentantei Comisiei Europene din Romania sa fie atenta si la ingrijorarile exprimate de cele mai reprezentative asociatii ale magistratilor din Romania in ceea ce priveste afirmatiile eronate, nereale aparute in mod repetat in rapoartele MCV.

Sotul lui Sevil Shhaideh - colaborator la Radioul public, pentru emisiuni n limba araba. Georgica Severin: Are competenta si vocea necesare

Sotul lui Sevil Shhaideh, Akram Shhaideh, este de cateva luni colaborator al Radio Romania International, dupa cum a confirmat pentru HotNews. ro presedintele-director general al Radioului public, Georgica Severin. in prima parte a zilei de vineri, un mesaj anonim, semnat Jurnalisti RRA, semnala ca Radio Romania International difuzeaza materiale semnate/realizate in limba araba de sotul fostului ministru PSD.

Atac fara precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franta si Germania, stapani care ne calaresc

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat un atac fara precedent la adresa Uniunii Europene si a unor tari precum Germania si Franta, numindu-le stapani care ne calaresc, iar despre presedintele Klaus.

Sondaje de amploare pentru alegeri. Pe cine trimite PSD in cursa pentru Cotroceni

Liderii PSD incep dezbaterile pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale. Se fac ample sondaje, iar Liviu Dragnea a avut deja mai multe intalniri cu sefii de filiale si parlamentarii din.

Premii de pna la 50.000 de euro pentru startup-uri romnesti din domeniul energiei

Au fost deschise inscrierile aplicatiilor pentru cea de a cincea editie a PowerUp!, competitie care vizeaza startup-urile din domenii precum energia, mobilitatea si tehnologiile inteligente. Participantii vor concura pentru marele premiu de 50 000 de euro si au oportunitatea de a-si dezvolta afacerea la scara globala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )