Libnet.ro
UNICEF

21:17

PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor

Adevărul Adevărul,
PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor

PSD acuza PNL si pe Ludovic Orban, intr-un mesaj distribuit pe Facebook, ca au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor. continuă pe Adevărul

PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor

PSD acuza PNL si pe Ludovic Orban, intr-un mesaj distribuit pe Facebook, ca au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor.

PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor

Partidul Social Democrat a postat, marti seara, un mesaj pepagina de Facebook, in care in care precizeaza ca PNL a devenitavocatul bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele.

LUDOVIC ORBAN: Dragnea a intrat in opozitie fata de propriul Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi cu privire la solicitarea lui Liviu Dragnea referitoare la relocari de fonduri de la bugetele serviciilor de informatii la Sanatate, ca prin aceasta cerere liderul social-democratilor pare ca intrat in opozitie fata de propriul Guvern.

Ludovic Orban: Bugetul este construit pe niste fictiuni. Estimarea ratei inflatiei, o minciuna gogonata (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca estimarea ratei inflatieila 2,8% este o minciuna gogonata. Anul trecut rata anualizata a inflatiei a fost 4,6%. Dupa OUG 114 si cresterea euro,.

Kelemen Hunor, reactie la declaratiile lui Ludovic Orban: Trebuie sa lasi loc de buna ziua. Si pentru ziua de mine si pentru cea de poimine

Ludovic Orban face o greseala strategica fundamentala si nu intelege cu cine intra in competitie electorala pentru europarlamentare, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa declaratiile de sambata ale liderului liberal. ii amintesc o vorba: trebuie sa lasi loc de buna ziua, adauga Kelemen.

ORBAN: Vom trimite Comisiei Europene un material cu privire la Ordonanta 114

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, astazi, ca liberalii vor trimite un material de informare Comisiei Europene cu privire la Ordonanta 114/2018 privind masurile fiscale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )