Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania are nevoie de o armata puternica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are nevoie de o armata puternica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, in care subliniaza ca Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica, pentru a-si intari profilul in NATO si Uniunea Europeana, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o ARMATA PUTERNICA. Mesaj de ULTIM MOMENT al presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Va prezentam in continuare textul mesajului: Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, al caror patron spiritual.

Iohannis: Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, in care subliniaza ca Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica, pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

FedCup: Sorana Cirstea, dupa ce a fost aleasa sa joace Irina Begu: Daca echipa are nevoie sa bat din palme, bat din palme

Clasata mai bine in ierarhia WTA, Sorana Cirstea 34) se astepta sa fie titulara impotriva Elvetiei in confruntarea din FedCup. Florin Segarceanu capitanul nejucator) a ales-o insa pe Irina Begu 38), iar reactia Soranei a venit prompt: Daca echipa are nevoie sa bat din palme, bat din palme.

Criza de vagoane CFR nu va fi rezolvata nici anul acesta. De cte vagoane are nevoie de urgenta compania care foloseste si automotoare Malaxa de acum 80 de ani

Acum doua decenii era ceva normal sa vezi un tren cu 15-20 de vagoane. in prezent, chiar si trenuri care merg multe sute de kilometri au 5-6 vagoane si aglomeratia este, in unele zile, greu de suportat. CFR Calatori spune ca are nevoie intr-o prima faza de 150 de vagoane si/sau automotoare, va creste treptat numarul Sagetilor Albastre aflate in circulatie si, spre final de an, incep demersurile pentru achizitionarea de material rulant, prin intermediul Autoritatii pentru Reforma Feroviara. Procedura este complicata si are mai multe etape de trecut si cu siguranta va dura. Pana atunci, CFR va trebui sa distribuie 800 de vagoane la cele 1200 de trenuri incluse zilnic in Mersul Trenurilor.

Unde era telefonul Vioricai Dancila cand o suna presedintele Klaus Iohannis. Fotografiile o dau de gol (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca nu a vazut ca presedintele Klaus Iohannis o suna, pentru a discuta despre decizia Guvernului anuntata de Liviu Dragnea ca ambasada Romaniei din Israel sa fie mutata de.

Romania are al treilea deficit bugetar din Uniunea Europeana in 2017

Potrivit datelor Eurostat, doar Spania si Portugalia au inregistrat pentru anul trecut deficite bugetare mai mari decat Romania, scrie Digi24 .

Romania are importuri de energie scazute

Estonia, Danemarca si Romania sunt statele din Uniunea Europeana cu cea mai scazuta dependenta fata de importurile de energie, potrivit datelor aferente anului 2016 publicate, astazi, de biroul european de statistica Eurostat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )