Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romascanu (PSD), despre votarea Guvernului Orban II: RASPUNDEREA de a face cvorum revine PNL

B1 B1,
Romascanu (PSD), despre votarea Guvernului Orban II: RASPUNDEREA de a face cvorum revine PNL

Senatorul PSD Lucian Romascanu reitereaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca PSD nu asigura cvorumul la votul pentru Guvernul Orban II. RASPUNDEREA de a face cvorum revine PNL. PSD singur are doar cca. continuă pe B1

Sedinta pentru investirea Guvernului Orban II, inchisa din lipsa de cvorum

Sedinta Parlamentului Romaniei, in care plenul reunit al deputatilor si senatorilor trebuia sa voteze in favoarea sau impotriva investiturii Guvernului Orban II, a fost inchisa din lipsa de cvorum. Doar.

Votul in Parlament pentru investirea Guvernului Orban II, programat astazi

Camera Deputatilor si Senatul au programata, luni, sedinta comuna in care ar urma sa fie acordat votul de incredere Guvernului Orban II.

Tariceanu: ALDE a hotarat sa nu intre in jocul de-a anticipatele. Nu vom participa la votul Guvernului Orban II

ALDE a decis ca parlamentarii formatiunii sa nu participe la votul Guvernului Orban II, a anuntat, duminica, liderul formatiunii Calin Popescu Tariceanu, precizand ca nu doreste sa valideze aceasta mascarada parlamentara in conditiile in care nici liberalii nu isi vor vota propria echipa.

ALDE, PSD si PRO Romania, boicot in Parlament la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si pana acum si de parlamentarii PRO Romania.

PSD, ALDE si Pro Romania pun bete in roate PNL. Opozitia nu va merge la votul de investitura al guvernului Orban II

PSD, ALDE si Pro Romania vor boicota votul de investitura al noului guvern si nu vor participa la sedinta, punandu-le bete in roate liberalilor.

incepe circul in Parlament. Nu va fi cvorum pentru investirea Guvernului Orban II. Decizie cruciala la CCR. PSD cere Guvern de uniune nationala

Teoretic, Parlamentul ar trebui sa respinga azi Guvernul Orban 2, astfel incat sa mai fie bifat un pas spre alegeri anticipate. Numai ca PSD, ALDE si ProRomania nu se vor prezenta in plen, deci PNL nu va reusi sa asigure cvorumul de sedinta. De ce vor absenta parlamentarii PSD? Asteapta decizia CCR, care va hotari azi daca desemnarea lui Orban pentru a doua oara ca premier e constitutionala. in paralel, PSD cere guvern de uniune nationala.

Planul PNL de anticipate sub semnul intrebarii, dupa boicotul PSD. Cum arata calculele

Social-democratii au decis boicotarea votului pentru investirea Guvernului Orban II, de luni, 24 februarie, astfel ca planul liberalilor pentru alegerile anticipate este pus sub semnul intrebarii.

ALDE boicoteaza votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si de PRO Romania.

Calin Popescu Tariceanu dezvaluie planul ALDE pentru votul de investitura a Guvernului Orban: Nu intram in jocul de-a anticipatele

Calin Popescu Tariceanu a explicat ce vor face parlamentarii ALDE luni, la votul de investitura pentru Guvernul Orban II.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )