Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scandal in USR: Cosette Chichirau acuza fraudarea alegerilor interne in favoarea lui Dan Barna

Hotnews Hotnews,
 Scandal in USR: Cosette Chichirau acuza fraudarea alegerilor interne in favoarea lui Dan Barna

Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe grupul de Facebook Poiana lui Iocan ca alegerile interne pentru sefia partidului ar fi fost fraudate la nivel national. Ea a candidat pentru presedintia partidului impotriva lui Dan Barna care a fost reales in fruntea formatiunii cu 65,75% din voturile exprimate in cadrul scrutinului online. continuă pe Hotnews

Arde USR. Cosette Chichirau il acuza pe Barna ca a fraudat alegerile interne cu ajutorul unui apropiat

Deputatul USR Cosette Chichirau acuza, intr-un mesaj pe un grupul intern al partidului - Poiana lui Iocan, ca alegerile pentru sefia partidului ar fi fost fraudate. Aceasta remarca ca unul din apropiatii lui Dan Barna, Catalin Drula, a avut acces la sistemul de vot electronic si putea sa genereze sau sa suprascrie voturi.

Scandal urias in USR! Cosette Chichirau il acuza pe Dan Barna ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Soc in randul militantilor USR, dupa ce alegerea lui Dan Barna ca presedinte al formatiunii este acuzata de catre Cosette Chichirau ca a fost facuta prin frauda. Dan Barna a fost ales printr-un.

Razboiul pentru putere continua in USR: Echipa lui Dan Barna, acuzata de Cosette Chichirau ca avea mijloacele de fraudare a votului intern pentru sefia partidului

Cosette Chichirau continua sa aduca acuzatii in scandalul votului intern din USR la adresa persoanelor apropiate lui Dan Barna, dupa ce acesta a fost reconfirmat in functia de presedinte al partidului. Mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )