Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Nicolae a rabufnit: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae a rabufnit: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Senatorul Serban Nicolae a avut un mesaj in care a criticat foate dur Guvernul Orban, pe care l-a numit un guvern de hoti si le-a recomandat sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta. continuă pe Adevărul

Serban Nicolae, mesaj radical pentru liberali: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Serban Nicolae a venit cu un mesaj radical in care a criticat Guvernul Orban. Senatorul PSD a numit guvernul PNL un guvern de hoti si le-a recomandat liberalilor sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta.

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT CU 261 DE VOTURI Guvernul Orban a fost demis

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Guvernul ramane in functie. Lucrurile se vor misca. Eu in continuare sunt adeptul alegerilor anticipate. Voi insista ca in continuare sa fie votat un Guvern care vine cu o agenda reformatoare. Dupa parerea mea este inadmisibil sa pierdem timpul pentru ca, avem in continuare un PSD care nu isi doreste reforme. Solutia cea mai corecta pentru Romania este intoarcerea la electorat. Trebuie sa avem o majoritate parlamentara care sprijna acest efort. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban, dupa demitere: Guvernul cade in picioare --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a fost demis --- * ACTUALIZARE - S-a incheiat si votul senatorilor.

Serban Nicolae: PSD nu o sa se prostitueze pentru anticipate. Am fi rusinea planetei

Serban Nicolae a declarat ca parlamentarii romani ar deveni rusinea planetei daca ar accepta sa intre in joc si ar respinge doi premieri maimutoi astfel incat sa se ajunga la anticipate. Senatorul PSD.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului. Ce ordonanta de urgenta ni se pregateste

Conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. Romania, conform oficialilor, este in alerta si in acest moment se anunta masuri de urgenta pe tot teritoriul tarii pentru a preintampina o posibila criza. Guvernul Orban ia masuri impotriva coronavirusului Dupa ce, in data de 27 ianuarie, anul curent, se anunta la Unitatea .

Schimbari cu impact asupra achizitiilor publice, efectuate prin OUG de Guvernul Orban: Principalele noutati prezentate de ANAP, desi actul normativ nu este publicat nicaieri

Una din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate marti, 4 februarie, de Guvernul Orban modifica si completeaza unele acte normative cu impact asupra sistemului achizitiilor publice, a anuntat miercuri Agentia Nationala de Achizitii Publice ANAP). Modificarile legislative vizeaza adoptarea unor masuri urgente pentru simplificarea procedurilor de achizitii publice si totodata pentru initierea primilor pasi catre transformarea digitala a acestora. ANAP a prezentat principalele modificari, precizand in final ca actul normativ va putea fi consultat pe site-ul Agentiei la sectiunea Legislatie dupa publicarea in Monitorul Oficial, lucru care inca nu s-a intamplat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )