Libnet.ro
UNICEF

11:31

Traian Basescu, mesaj pentru cativa magistrati: M-ati acuzat ca am afectat independenta Justitiei. Voi, slugilor, cand ati semnat protocoalele cu SRI, ce ati facut? (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj pentru cativa magistrati: M-ati acuzat ca am afectat independenta Justitiei. Voi, slugilor, cand ati semnat protocoalele cu SRI, ce ati facut? (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca unii magistrati au mentalitate de slugi, motiv pentru care, atunci cand el incerca sa izoleze Justitia de influenta politicului, acesti judecatori si procurori au av. continuă pe B1

Traian Basescu, replica pentru Coldea: Niciodata n-am vazut si n-am aprobat vreun protocol (VIDEO)

Florian Coldea a sustinut in Comisia SRI ca Traian Basescu stia de existenta protocolului SRI-Parchet, dar nu cunostea si continutul acestuia. intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, fostul.

Traian Basescu, din nou in lacrimi: Facem prea putin pentru amaratii astia, prea putin! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost din nou cuprins de emotii atunci cand a abordat subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania. Invitat la RTV, Basescu i-a taxat dur pe cei care nu sunt de acord.

Traian Basescu: Nu am fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul lui. Povestea asta cu Basescu e de vina ma face sa si rad (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. De altfel, semnatarii protocolului SRI- PiCCJ nici nu.

Traian Basescu, despre cartea pe care o va publica: Sunt multe lucruri de iesit la suprafata! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. Detalii AICI) De altfel, acesta a precizat ca nici.

Traian Basescu: in timpul lui Kovesi, DNA a fost pusa sub controlul SRI (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca, la un moment dat, pe cand era presedintele Romaniei, a fost nevoit sa medieze o disputa dintre Daniel Morar si SRI, din cauza modului in care opera Serviciul. Acesta.

Traian Basescu: Kovesi a lucrat foarte bine cu SRI, de la a minti ca nu stie nimic, ca e fetita inca neajunsa la pubertate, pana la a fi un vizitator continuu al vilelor SRI (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, nu si-a dorit desecretizarea protocolului SRI - Parchetul General, dar directorul SRI, Eduard Hellvig, tot avea la.

Traian Basescu, scos la tabla: despre Facebook, Rege, Unire si familie

Cel mai nou invitat la dezbateri cu studentii de la Facultatea de Stiinte Politice, Traian Basescu, a vorbit multe despre multe. Facultatea de Stiinte Politice a Unviersitatii din Bucurestia demarat un proiect cu potential, in care politicieni romani ajung fata in fata cu studentii, ca sa fie luati la rost pe diverse teme. Au trecut [].

Valeriu Munteanu: Silvia Radu l-a angajat pe fostul consilier de stat al lui Traian Basescu in calitate de consultant politic

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, afirma ca primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, si l-ar fi angajat in calitate de consultant politic pe fostul consilier de stat al presedintelui Traian Basescu, Cristian-Gabriel Hrituc.

Traian Basescu: imi reprosez foarte multe. Voi scrie o carte despre toate, caci mai sunt multe de iesit la suprafata

Traian Basescu a anuntat ca vrea sa scrie o carte despre anii lui de mandat. Acesta a spus ca are multe sa-si reproseze si ca va scrie totul in cartea sa. Mai astept, mai sunt multe de iesit la.

Traian Basescu promite dezvaluiri in cartea sa: Sunt multe lucruri de iesit la suprafata...

Traian Basescu a marturisit, intr-o emisiune la B1 TV, ca are in lucru o carte, pe care o va publica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )