Libnet.ro
UNICEF

16:00

USR continua epurarile: 7 membri au fost exclusi din partid, iar alti 7 sunt programati azi la ghilotina

Adevărul Adevărul,
USR continua epurarile: 7 membri au fost exclusi din partid, iar alti 7 sunt programati azi la ghilotina

Dupa o luna de pauza, USR a revenit la excluderi si suspendari din partid. Potrivit unui mesaj intern de pe grupul formatiunii- Poiana lui Iocan, ieri au fost dati afara sau suspendati mai multi membri. Surse Adevarul spun ca astazi ar urma sa mai fie inlaturati alti sapte membri de la USR Vrancea. continuă pe Adevărul

PSD mai pierde un membru: Un senator a demisionat din partid si a trecut la PNL

Senatorul Eugen Gioanca a trecut luni de la PSD la PNL. Acesta si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PNL, in debutul sedintei de plen.

Sedinta conducerii Parlamentului a fost suspendata din cauza absentei celor de la PSD

ACTUALIZARE - Sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului in care se stabileste calendarul dezbaterii motiunii de cenzura depuse de PSD va avea loc marti, la ora 17:00, conform unui anunt facut de Camera Deputatilor. --- Sedinta Birourilor Permanente Reunite BPR) ale Camerei Deputatilor si Senatului, programata pentru ora 12:00, a fost suspendata din cauza absentei parlamentarilor PSD.

Un fost primar din Vrancea le face o propunere inedita brutarilor din Sri Lanka

Un fost primar din Vrancea le face o oferta de munca inedita celor doi cetateni din Sri Lanka, dezavuati de comunitatea din localitatea harghiteana Ditrau. Valerica Zamfirescu, care a condus vreme de 20 de ani Primaria din Slobozia Bradului, le propune celor doi brutari sa se recalifice in viticultura.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Un avion cu 243 de pasageri la bord a fost intors din drum, dupa ce un barbat a facut o gluma si a spus ca are coronavirus

Gluma neinspirata facuta de un pasager, care a spus ca are coronavirus, a intors din drum un avion al companiei aeriene Westjet, care se indrepta spre Jamaica.

Comisarul Nicolae Alexe, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost destituit din Politie. Vela: Urmeaza si ceilalti, care sunt in concedii medicale

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat in sedinta de guvern de marti ca a fost luata decizia de destituire din politie a comisarului sef Nicolae Alexe.

Sofia Kenin, in al noualea cer - Care a fost momentul din finala in care a reusit cele mai bune lovituri din viata ei

La 21 de ani, Sofia Kenin si-a trecut in palmares primul trofeu de Grand Slam, dupa ce a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, fost lider mondial, in finala de la Australian Open. Americanca inca nu realizeaza ce performanta a reusit, declarand ca tot ce s-a intamplat in cele doua saptamani a fost ireal. Kenin a vorbit despre momentul din setul al treilea, la scorul de 2-2, cand a salvat trei mingi de break consecutive revenind de la 0-40: Au fost cele mai bune cinci lovituri din viata mea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )