Libnet.ro
UNICEF

00:07

USR, mesaj dupa demiterea Guvernului: Alegerea primarilor in doua tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Antena3 Antena3,
USR, mesaj dupa demiterea Guvernului: Alegerea primarilor in doua tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate. continuă pe Antena3

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

UPDATE Orban: Daca va fi investit un nou guvern PNL, in ultima instanta vom apela si la OUG privind alegerea primarilor in doua tururi

Daca va fi investit un nou guvern PNL, in ultima instanta vom apela si la OUG privind alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, premierul demis Ludovic Orban. El a mai sustinut ca nu este surprins ca motiunea a trecut, pentru ca s-au coalizat fortele impotriva democratiei, in frunte cu PSD condus de Victor Ponta.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Cine e senatorul PNL care a votat impotriva Guvernului Orban. Luptam azi pentru romanii care isi doresc alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hararau a votat, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta este secretar in grupul parlamentar al PNL din Senat si este aleasa in circuscriptia electorala Hunedoara, pe listele PNL.

Cum poate PSD sa scape si de anticipate si de alegerea primarilor in doua tururi

Nu este in favoarea PSD sa se ajunga la anticipate si nici sa se organizeze alegeri locale pentru primari in doua tururi. Convocati la Bucuresti, primarii si liderii locali PSD au cerut ferm ca partidul sa faca orice pentru a evita alegerile locale in doua tururi, chiar daca s-ar ajunge la anticipate. Dar exista o cale prin care PSD ar putea sa castige tot.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa demiterea Guvernului: O sa am o discutie cu Victor Ponta cu privire la o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca adoptarea motiunii de cenzura este un pas foarte mare pentru democratia Romaniei, mai ales pentru sanatatea romanilor.

Rares Bogdan (PNL): Daca va fi investit, Guvernul Orban II va adopta OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi Renate Weber apara penali si partide antidemocratice (VIDEO)

Una dintre primele actiuni ale Guvernului Orban II, dupa o eventuala instalare, va fi adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, a afirmat eurodeputatul Rares.

USR: Alegerea primarilor in 2 tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )