Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila, acuzata ca propaga ideile lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, acuzata ca propaga ideile lui Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca liderul PSD le-a transmis partidelor parlamentare un mesaj prin care le invita sa adere la ideile lui Liviu Dragnea. in ultimele luni asistam la o incercare. continuă pe Antena3

Victor Ponta anunta ca sustine Pactul propus de Viorica Dancila. Mesajul a venit de pe adresa lui Liviu Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca a primit de la premierul Viorica Dancila Pactul national pentru bunastarea romanilor, urmand sa le propuna colegilor sai sa-l semneze si sa-l.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Victor Ponta anunta ca semneaza pactul propus de Viorica Dancila: Am luat foarte in serios propunerea desi mailul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat ca va propune colegilor sai sa sustina Pactul National propus de premierul Viorica Dancila. in meesajul de pe Facebook in care a anuntat ca a primit aceasta.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Tomac spune ca premierul i-a trimis pactul de pe adresa fostului lider PSD: Azi dimineata, mi-am deschis e-mailul si vad ca-mi scrie Liviu Dragnea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat ca premierul i-a trimis pactul propus partidelor de pe contul lui Liviu Dragnea, confirmand astfel ca e marioneta fostului lider al social-democratilor.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Pieleanu, dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD

Sociologul Marius Pieleanu a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD. Potrivit sociologului, PSD are 25-26% intentie de vot iar Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, are sanse mari.

Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar Anuntul facut de Pascu - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ulterior, un anunt in acest sens a fost facut de Ioan Mircea Pascu, care a scris pe Facebook ca ia nota si se conformeaza hotararii luate de dna Viorica Vasilica Dancila. Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar.

Traian Basescu, despre pactul propus de Viorica Dancila: E cel mai mare fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Semnarea lui ar fi o urcare in barca guvernului PSD

Traian Basescu sustine ca semnarea pactului propus de Viorica Dancila ar echivala cu o urcare in barca guvernului PSD si ca, daca ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna un astfel de.

Dan Barna, conditii pentru a semna pactul propus de Viorica Dancila: Daca semnati pactul pentru anticipate si va prezentati demisia putem discuta

Liderul USR, Dan Barna, transmis premierului Viorica Dancila ca ar accepta sa semneze un pact ca cel propus de aceasta daca sefa Guvernului va demisiona, iar PSD va semna pactul pentru alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )