Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila, mesaj pentru Kovesi: Daca acuzatiile la adresa ei se adeveresc, ar fi o lovitura pentru Romania Cum explica premierul votul negativ dat de Guvern

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj pentru Kovesi: Daca acuzatiile la adresa ei se adeveresc, ar fi o lovitura pentru Romania Cum explica premierul votul negativ dat de Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, miercuri, Laurei Codruta Kovesi, cu ocazia desemnarii sale in fruntea Parchetului European, ca spera ca niciun dosar care planeaza acum si care sunt in spatiul. continuă pe B1

Premierul Dancila, mesaj pentru Kovesi, dupa ce a fost validata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european: Felicit orice om care obtine un rezultat

Premierul Viorica Dancila a spus ca spera ca acuzatiile si dosarele Laurei Codruta Kovesi sa nu afecteze imaginea Romaniei in afara tarii. Sunt mai multe acuzatii, dosare deschise. Daca unul dintre.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

Viorica Dancila: Nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Guvernul nu sustine un mandat pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila. Am spus si repet acest lucru. Nu sustin, nu sustinem un.

Gunther Krichbaum: Regret ca guvernul roman aflat sub conducerea premierului Viorica Dancila nu a dorit sa sprijine candidatul roman din motive politice pur de partid

Gunther Krichbaum, presedintele comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german, a felicitat-o pe Laura Kovesi pentru alegerea sa in functia de procuror-sef al Uniunii Europene. A fost o lupta lunga pentru a ajunge acolo si a fost necesara multa convingere. Regret ca guvernul roman aflat sub conducerea premierului Viorica Dancila nu a dorit in mod evident sa sprijine candidatul roman din motive politice pur de partid.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

VIORICA DANCILA: Nu cred ca motiunea va trece

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca motiunea de cenzura pe care opozitia o pregateste la adresa Guvernului nu va trece si crede ca in Parlament sunt oameni pentru care este mai important ceea ce se intampla cu tara decat interesul politic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )