Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, mesaj pentru SUA, cu prilejul Zilei Nationale: Romania a confirmat statutul sau de partener de incredere

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj pentru SUA, cu prilejul Zilei Nationale: Romania a confirmat statutul sau de partener de incredere

Premierul Viorica Dancilatransmite SUA un mesaj cu ocazia celebrarii Zilei Independentei. Prim-ministrul afirma cai se ofera placutul prilej de a evoca relatia stransa si dinamica pe care Rom. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc pentru prima data dupa Congresul PSD, in care prim-ministrul a fost ales si presedinte de partid. Cei doi vor participa la receptia.

Viorica Dancila a ajuns la Ambasada SUA, cu ocazia Zilei Americii

Presedintele Iohannis si premierul Dancila vor ajunge joi dupa-amiaza la Ambasada Statelor Unite ale Americii. Ambasadorul Hans Klemm primeste invitatii. Este posibil ca acesta sa fie ultimul eveniment la.

Dancila, mesaj de Ziua Nationala a SUA: ,,Prosperitate tuturor cetatenilor americani

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Amercii.

Viorica Dancila: Mugur Isarescu, propunerea PSD pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Managerii Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Bianca Ionescu, Calin Dan, invitati la Palatul Victoria de premierul Viorica Dancila

In urma unei solicitari scrise, trimisa zilele trecute Guvernului Romaniei, o delegatie de directori din institutii aflate in subordinea Ministerului Culturii va fi primita in cursul zilei de marti, 2 iulie, la Palatul Victoria de catre premierul Viorica Dancila.

Liviu Plesoianu, riposta prompta pentru Viorica Dancila: Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Batalia pentru sefia PSD intre Viorica Dancila si Liviu Plesoianu s-a incheiat sambata cu victoria primeia, dar conflictul continua. Dupa ce Dancila a spus despre Plesoianu ca a avut un discurs.

Viorica Dancila infiinteaza un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele asumate pleaca acasa, fara exceptie!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca Guvernul va inffinta un departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Viorica Dancila isi face un departament pentru monitorizarea investitiilor: Cine nu respecta termenele pleaca acasa

Guvernul va infiinta departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura, in subordinea prim-ministrului, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila. Acesta sustine ca va fi urmarit fiecare mare proiect.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

VIORICA DANCILA: Presedintia romana a Consiliului UE - un succes

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a fost un succes, aceasta derulandu-se intr-un context complex si dinamic, marcat de alegerile europene, dar si de evolutiile legate de Brexit, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila, conform unui comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )