Libnet.ro
UNICEF

11:00

Danut Andrusca incearca sa impresioneze dupa ce Tutuianu l-a numit cel mai prost ministru. Mesajul plin de profunzime postat de social-democrat (FOTO)

B1 B1,
Danut Andrusca incearca sa impresioneze dupa ce Tutuianu l-a numit cel mai prost ministru. Mesajul plin de profunzime postat de social-democrat (FOTO)

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a postat pe Facebook o imagine cu actorul Jason Statham si doua citate pline de substanta. Andrusca este cel despre care Adrian Tutuianu, colegul sau de partid, a spus c. continuă pe B1

Danut Andrusca, dupa ce a fost numit cel mai idiot ministru: Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat ca nu se lasa intimidat de grupurile de interese care il denigreaza in spatiul public in conditiile aparitiei unei inregistrarile cu Adrian Tutuianu in.

Basescu: Ar trebui sa plece din Guvern Teodorovici, Stanescu, Daea, Danut Andrusca, Plumb; pentru Plumb ar trebui sa fie un minister de taiat frunze la caini

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre ministrii din Guvernul Dancila, apreciind ca multi dintre ei sunt incimpetenti si ar trebui sa plece. Pe lista celor care ar trebui remaniati, Basescu ii vede pe Eugen Teodorovici, Paul Stanescu, Petre Daea, Danut Andrusca si Rovana Plumb. Pentru aceasta din urma, Basescu spune ca PSD ar trebui sa infiinteze un minister al taiatului frunzei la caini.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )