Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, reactie la scrisoarea lui Emmanuel Macron: Total de acord!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reactie la scrisoarea lui Emmanuel Macron: Total de acord!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste intr-o postare pe Facebook despre mesajul trimis de Emmanuel Macron si spune ca este de acord cu majoritatea punctelor expuse de presedintele francez. Am citit. continuă pe Antena3

Macron rasufla usurat: Liviu Dragnea ii sustine demersul! Mesajul liderului PSD pentru Uniunea Europeana

Liviu Dragnea a anuntat ca sustine apelul presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, adresat cetatenilor europeni. De asemenea, seful PSD a tinut sa precizeze ca este de acord cu organizarea Conferintei pentru.

Macron rasufla usurat: Liviu Dragnea ii sustine demersul! Mesajul liderului PSD pentru Uniunea Europeana

Liviu Dragnea a anuntat ca sustine apelul presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, adresat cetatenilor europeni. De asemenea, seful PSD a tinut sa precizeze ca este de acord cu organizarea Conferintei pentru.

Emmanuel Macron, mesaj in Adevarul pentru renasterea Europei

Adevarul este singura institutie de presa din Romania aleasa de presedintele francez Emmanuel Macron pentru a publica un mesaj adresat cetatenilor europeni, intr-un moment de rascruce pentru continentul nostru. Liderul de la Paris trage un semnal de alarma pentru o Europa in pericol, inaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

LIVIU DRAGNEA: De ce trebuie sa stea in continuare in afara tarii aurul romanesc?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, condidera ca aurul romanesc trebuie sa vina in tara, precizand ca rezerva de aur a fiecarei tari este cea mai puternica garantie. Pana sa fie stantat aurul cu stanta Romaniei, poate mai era folosit in tranzactii si Romania mai castiga niste bani. Acum doar platim o chirie, a spus Dragnea.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea, prima sansa sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca Liviu Dragnea are prima sansa sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Bineinteles ca pleaca cu prima sansa la prezidentiale - n. r. ) Liviu Dragnea pentru ca.

LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Resita, ca este pro-european convins si foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, insa in toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de catre politicienii romani sa fie patrioti.

CSM a acceptat cererea de pensionare a judecatoarei Mera din completul care judeca apelul lui Liviu Dragnea

Consiliul Superior al Magistraturii a acceptat marti cererea de pensionare a judecatoarei Luciana Mera, unul dintre cei cinci judecatori ai completului care judeca apelul lui Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamant in prima instanta 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

in premiera, Liviu Dragnea da citate din Viorica Dancila: Ordonanta 114 se modifica

Ordonanta 114 se va modifica dar discutiile cu mediul de afaceri inca nu s-au incheiat. Este mesajul transmis pe trei cai de PSD de azi dimineata incoace. Poreclita si ordonanta lacomiei, aceasta OUG a introdus de la 1 ianuarie mai multe taxe, inclusiv cele privind bancile si companiile din sectoarele Energie & Telecom. Presedintele Camerei [] .

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea pleaca cu prima sansa sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, pleaca cu prima sansa de a deveni candidatul PSD la alegerile prezidentiale. intrebata daca PSD ar trebui sa aiba.

Liviu Dragnea: `Nici nu mai conteaza cine va fi procuror-sef european, caci nu va avea legitimitate` (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca nici nu mai conteaza cine va fi procuror-sef european, pentru ca oricum nu va avea legitimitate. Nici nu mai conteaza cine va fi procuror european, caci nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )