Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manfred Weber, dupa intalnirea cu Dancila: Sunt extrem de ingrijorat de situatia din Romania, tara face pasi inapoi in lupta anticoruptie si se fac presiuni asupra independentei justitiei

Adevărul Adevărul,
Manfred Weber, dupa intalnirea cu Dancila: Sunt extrem de ingrijorat de situatia din Romania, tara face pasi inapoi in lupta anticoruptie si se fac presiuni asupra independentei justitiei

Liderul grupului PPE, Manfred Weber, a transmis, dupa intalnirea avuta marti cu premierul Viorica Dancila, ca este extrem de ingrijorat de situatia din Romania si ca a intrebat-o pe Dancila despre coruptie si despre independenta justitiei, el aratand ca Romania face pasi inapoi in ceea ce priveste lupta anticoruptie. Nu vom negocia in ceea ce priveste statul de drept, este mesajul lui Manfred Weber, dupa intrevederea cu premierul roman. continuă pe Adevărul

Manfred Weber, dupa intalnirea cu Dancila: Sunt extrem de ingrijorat de situatia din Romania, tara face pasi inapoi in lupta anticoruptie

Liderul grupului PPE, Manfred Weber, a transmis, dupa intalnirea avuta marti cu premierul Viorica Dancila, ca este extrem de ingrijorat de situatia din Romania si ca a intrebat-o pe Dancila despre coruptie si despre independenta justitiei, el aratand ca Romania face pasi inapoi in ceea ce priveste lupta anticoruptie. Nu vom negocia in ceea ce priveste statul de drept, este mesajul lui Manfred Weber, dupa intrevederea cu premierul roman.

Manfred Weber, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Sunt extrem de ingrijorat de situatia din Romania

Liderul Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European, Manfred Weber, s-a declarat marti extrem de ingrijorat de situatia din Romania, dupa o intrevedere avuta la Bruxelles cu premierul Viorica.

Manfred Weber dupa ntlnirea cu Viorica Dancila: Niciodata nu vom negocia statul de drept/ Am vazut n aceasta vara la Bucuresti oameni batuti de fortele de ordine, sincer este inacceptabil

Dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila, Manfred Weber, liderului grupului Partidului Popularilor Europeni, si-a exprimat ingriorarea fata de situatia cu care se confrunta Romania, prin intermediul unui mesaj pe Twitter. Lupta anticoruptie si pentru independenta sistemului judiciar este sub presiune. Am vazut in aceasta vara la Bucuresti oameni batuti de fortele de ordine, sincer este inacceptabil. Lupta impotriva coruptiei nu este un lux, este o absoluta necesitate pentru a ne proteja cetatenii si economia de abuzul statului. , a transmis el.

Liderul PPE, Manfred Weber, mesaj dur dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Solicitam de urgenta Guvernului roman sa se opreasca ofensiva la adresa justitiei(VIDEO)

Liderul grupului popularilor europeni PPE), Manfred Weber, a transmis marti, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila ca este foarte ingrijorat de situatia din Romania, in ceea ce proveste lupta an.

Viorica Dancila, intalnire la Bruxelles cu liderul PPE, Manfred Weber, in perspectiva dezbaterii din PE de la inceputul lui octombrie. Guvernul nu pomeneste nimic depre protestele din 10 august si posteaza un nou FILM MUT (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut miercuri o intrevedere cu liderul Grupului Partidului Popular European PPE), Manfred Weber, in contextul dezbaterii care va avea loc, la inceputul lunii octombrie, in.

Tariceanu: Declaratia lui Manfred Weber era pregatita, citea de pe prompter. Nu stie situatia din Romnia

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratia lui Manfred Weber liderul grupului parlamentar al PPE din Parlamentul European) nu a fost una spontana, ci pregatita de cineva, fiind citita de pe prompter, presedintele Senatului sustinand ca acesta nu cunoaste realitatile din Romania.

Tariceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaste deloc situatia din Romania! Cineva i-a scris discursul

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaste situatia din Romania. Nu suntem in niciun fel in aceasta situatie si cei care au vanturat ideea.

Siegfrid Muresan, replica pentru Tariceanu dupa atacul la Manfred Weber: Combaterea coruptiei si independenta justitiei nu sunt negociabile

Europarlamentarul Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, Manfred.

Siegfried Muresan, replica pentru Tariceanu dupa atacul la Manfred Weber: Combaterea coruptiei si independenta justitiei nu sunt negociabile

Europarlamentarul Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, Manfred.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )