Libnet.ro
UNICEF

21:15

Schimbare de atitudine la unul dintre marii contestatari ai lui Dragnea. Ce spune un important lider PSD

Antena3 Antena3,
Schimbare de atitudine la unul dintre marii contestatari ai lui Dragnea. Ce spune un important lider PSD

Surprinzator, chiar in seara de dinaintea sedintei CEX in care va fi transata soarta lui Dragnea, Niculae Badalau a adoptat mesajul cu care seful sau s-a consacrat in spatiul public. Mesajul meu e de . continuă pe Antena3

Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii prin care se cere demisia lui Dragnea, spune ca dincolo de persoane autorii iau in calcul interesele Romaniei si ale partidului, precizand ca daca nu vor fi gasite solutii exista riscul ca PSD sa piarda majoritatea parlamentara prin plecarea mai multor social-democrati la alte formatiuni.

Olguta Vasilescu: Nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu / Vicepresedintele PSD e unul dintre oamenii care cer demisia lui Dragnea

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu se vede votand impotriva lui Paul Stanescu, deoarece acesta ii este amic. Stanescu este unul dintre liderii PSD care i-au cerut lui Liviu Dragnea sa demisioneze atat de la.

Decizie surprinzatoare a instantei: Unul dintre agresorii femeii jandarm, eliberat din arest (VIDEO)

Decizie surprinzatoare. Unul dintre agresorii femeii jandarm a fost eliberat. Magistratii au respins cererea de prelungire a arestului preventiv si au dispus plasarea barbatului in arest la domiciliu. Agresorul.

Unul dintre agresorii femeii jandarm din Piata Victoriei, eliberat

Unul dintre agresorii femeii jandarm din Piata Victoriei la protestul din 10 august a fost eliberat. Magistratii au respins propunerea de prelungire a arestarii preventive si au dispus plasarea.

Draghici (PSD Online): Unul dintre motivele pentru care se cere demisia lui Dragnea - dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii

Presedintele PSD Online, Mircea Draghici, a scris miercuri, pe Facebook, ca adevaratele motive din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, inseamna Dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii si legile justitiei, iar schimbarea sefului PSD va duce partidul in opozitie.

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Reprezentam un grup mai mare de lideri de organizatii judetene. Nu plecam din partid

Senatorul PSD Adrian Tutuianu sustine ca scrisoarea anti-Dragnea este sustinuta de multi lideri judeteni ai PSD si va fi discutata in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz.

Tutuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai multi din teritoriu spun ca trebuie sa eliminam aceasta acuza ca noi lucram numai in interesul unui singur om (VIDEO)

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a explicat, pentru B1 TV, de ce considera ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga de la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor. in opinia sa,.

Lia Olguta Vasilescu, lovitura pentru Dragnea: Eu nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu, care imi este amic

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a facut apel la unitatea PSD, insa aceasta a precizat faptul ca ea nu se vede in pozitia de a vota impotriva vicepremierului Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, pentru ca ii e amic.

Tutuianu: Continuam cu Legile Justitiei, Codurile Penale si Legile privind securitatea nationala / Am castigat alegerile cu ajutorul celor din teritoriu, nu e doar meritul lui Dragnea (VIDEO)

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, sustine ca PSD se afla intr-un moment complicat, iar partidul trebuie sa faca ceva pentru a schimba impresia pe care a lasat-o in exterior.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )