Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu: Batalia politica a trecut dincolo de orice limita. Trebuie sa faca un acord de colaborare institutionala care sa nu distruga Romania (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Batalia politica a trecut dincolo de orice limita. Trebuie sa faca un acord de colaborare institutionala care sa nu distruga Romania (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a cerut intr-o interventie telefonica pentru B1TV ca PSD sa recunoasca public implicarea in mesajul lui Ilan Laufer la adresa presedintelui dupa ce Codrin S-a ajuns. continuă pe B1

Traian Basescu: PSD-ul arata ca o menajerie de animalute ale unui circ, menajerie populata numai cu porci si hipopotami, si care are un singur dresor, pe Dragnea

Fostul presedinte, Traian Basescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National in care ar urma sa se ia o decizie cu privire la remanierea.

Jurnalistul Radu Tudor, despre acuzatiile lui Laufer: Folosirea antisemitismului in batalia politica risca sa dea foc la tara

Jurnalistul Radu Tudor a comentat la Antena 3 acuzatiile lui Ilan Laufer de antisemitism la adresa lui Klaus Iohannis. Daca incepe sa ne jucam in batalia politica cu astfel de conceptii si acuzatii de.

TRAIAN BASESCU: Dragnea nu face, din lasitate, schimbarea importanta - Dancila

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania: Dancila, afirma fostul presedinte Traian Basescu, senator PMP.

TRAIAN BASESCU: PSD - menajerie populata de porci si hipopotami. Dresor: Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu afirma intr-o postare pe Facebook intitulata Turma fara vlaga, ca PSD e ca o menajerie populata doar cu porci si cu hipopotami si cu un singur dresor, Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )